Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
I. ročník celostátní postupové soutěže v malé kopané - šance pro všechny

********* Národní pohár v Plzeňském kraji *********

*****************************************************************
 
Česká asociace amatérských sportovců (ČAAS) vyhlašuje I. ročník celostátní postupové soutěže v malé kopané, kterou je Národní pohár 2005. Jak už vyplývá z názvu asociace, celá soutěž je určena pouze pro amatéry. Přísný zákaz startu platí pro sportovce s profesionálními a neamatérskými smlouvami a pro hráče hrající velký fotbal na úrovni divize nebo výš a futsal na úrovni 1. nebo 2. ligy! Všechny přihlášené týmy sehrají ve svých regionech nejdříve okresní kola, ze kterých postoupí nejlepší družstva do krajských finále. Vítězové jednotlivých krajů se sjedou v září na národním finále, kde si to rozdají o titul nejlepšího amatérského týmu České republiky. Vítězný tým získá kromě hodnotných cen také titul „AMATÉRSKÝ MISTR ČR V MALÉ KOPANÉ“ a peněžní prémii ve výši 20 000 Kč.

********* Národní pohár v Plzeňském kraji *********

Pořadatelem plzeňské části je Asociace plzeňského futsalu - pořádající městské futsalové soutěže.

Okresní kola v Plzni se uskuteční o víkendu 18. a 19. června, pokud by byl zájem větší než kapacita hřišť, bude se hrát i víkend 25.-26. (každý tým odehraje svou část v jednom dni).
Přidat se mohou ještě další okresy (předpokládá se účast Klatov a Domažlic), kde si určí vlastní termín i další podmínky. Dále uvedené informace se tedy týkají jen turnajů hraných v Plzni.

Krajské finále se uskuteční v Plzni v sobotu 20. srpna.

Hrát se bude na hřištích s umělým povrchem. (tj. povinná sálová obuv nebo turfy - žádné špunty!!!)

Přihlásit se může jakýkoli tým - není důležité, hraje či nehraje-li futsalovou nebo fotbalovou soutěž. Omezení platí jen v případě jednotlivých hráčů (viz. výše).

Každý tým odevzdá před turnajem soupisku obsahující jméno, příjmení, adresu bydliště a rodné číslo každého hráče a prohlášení, že každý hráč splňuje podmínky účasti v poháru a že souhlasí s poskytnutím osobních dat za účelem kontroly dodržení pravidel účasti.

Maximální počet hráčů na soupisce je 15. Minimální věk hráče je 15 let nejpozději den před pořádáním turnaje. Každý hráč startuje na vlastní nebezpečí.

Každý hráč může hrát pouze v jednom týmu.

Mezní termín přihlášek je 30.4. 2005. /pozn. termin bude zrejme na prani nekolika zajemcu posunut az na polovinu kvetna/

Za přihlášený se považuje tým, který složí startovné na účet 0727715349/0800 ve výši 750 Kč. Jako variabilní symbol uveďte mobilní telefonní číslo zvoleného zástupce týmu. Do zprávy pro příjemce pak název týmu.

Soupisku můžete poslat e-mailem na info@futsalpm.cz nebo odevzdat před začátkem turnaje. Soupisku nelze dále upravovat v průběhu turnaje ani při případném postupu do krajského finále.

Seznam přihlášených týmů bude průběžně uváděn na těchto stránkách stejně jako veškeré konkrétní informace týkající se jednotlivých turnajů.

Hrací systém bude zvolen podle počtu přihlášených týmů. Předpokládá se, že každý tým odehraje minimálně 4 utkání.

Veškeré dotazy zodpovíme prostřednictvím e-mailu info@futsalpm.cz
 
Pravidla a predpis pro soupisku si muzete stahnout na www.futsalpm.cz /v leve casti nazvane "rozpisy"/
 
*********************************************************
 
s pozdravem, za APF Pavel Kalina




Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku