Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Pohárové derby v Nýrsku skončilo úspěchem sušických fotbalistů

SUŠICE VYŘADILA V POHÁRU NÝRSKOU OKULU

Los druhého kola krajského poháru mužů  svedl proti sobě dva zástupce Pošumaví v krajském přeboru. Úspěšnějším týmem byli na hřišti v Nýrsku fotbalisté z města na Otavě a po přesvědčivém vítězství budou čekal  na to zodpovězení otázky kdo bude jejich dalším soupeřem o postup do semifinále.

skp okula nýrsko – tj sušice    0:3(0:1)

 

Miroslav Sedlmaier

Jiří Vondra

 

V první půli se hrál vyrovnaný zápas. Oba soupeři si vytvořili několik střeleckých příležitostí, ale chyběla přesnost. Ve 32.minutě  vypíchl domácí obránce  špičkou míč soupeři  a ten směřoval z 20 metrů k  Nejdlovi. Domácí gólman ho chytil do ruky a hlavní rozhodčí situaci posoudil jako malou domů a nařídil  ze vzdálenosti osmi metrů od jeho branky nepřímý kop Po rozehrání  hostující Hoda a trefil přesně volný horní roh branky a Sušice šla do vedení..

Po přestávce to bili hosté kteří na hřišti dominovali , předčili domácí v kombinaci a a své herní pohody využili ke vstřelení dalších branek. V 52.minutě na 0:2  zvýšil  Marek a na konečných 0:3 po rohovém kopu upravil svou druhou brankou nejlepší hráč na hřišti Hoda.

Branky: 32.a63.Hoda. 52. Marek

Rozhodčí: Šustek.

Sestava Nýrsko: Nejdl – Hájek Jakub, Pavlík,Šteiner, Ulip(70.Hájek Matěj) – Šůs, Kajinek, Valenta, Šulc – Zahrádka(70.Kovásc)Rubáš.

 

Ostatní výsedky

St.Plzenec-SK ZČE 2:6 (0:2) , Manětín-Tachov 9:2 (4:0),  Křimice-Domažlice 3:4 (1:1), Touškov-Holýšov 1:1 (0:1) PK 3:4 ,Tlučná-Hor.Bříza 3:3 (3:2) PK: 3:4, Dýšina-Rokycany 1:3 (1:1), SKP Rapid-Bolevec 1:0 (0:0).





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku