Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Chanovice hrají již dopoledne , Klatovy nehrají vůbec !!

NA DIVIZI JEN  DO VELKÝCH HYDČIC

 

V sobotu již v 10.30 hodin se hraje divizní duel Chanovice – Kaplice. V jarní premiéře se představí Chanos na hřišti ve Velkých Hydčicích . Na hřiště zde vyběhnou dva týmy, které mají co do činění se záchranou. Chanovice vedené  zkušeným trenérem Karlem Krejčím mají  pro jarní boje silný   vhodně poskládaný tým a ten byl měl o svých kvalitách přesvědčit vítězstvím . Šance na zisk plného počtu bodů domácí mají . Na podzim prohráli tím nejtěsnějším rozdílem  a to jejich šance uspět ještě zvyšuje.

Klatovský fotbal podle rozlosování měl  mít  v sobotu  na programu zápasy  s plzeňskou Doubravkou na dvou frontách. Zatímco divizní tým mířil  k derby  do Plzně  dorostenci v dvojzápase  krajského přeboru dorostu  měli za soupeře  Doubravku doma.

Obě utkání se nakonec nehrají vůbec, neboť byly jak v Plzni tak v Klatovech pro nezpůsobilý terén odloženy.

Hrát nebude ani  účastník 1.A třídy B tým mužů TJ Klatovy. Také jeho zápas v Tlučné byl pro nezpůsobilý terén odložen- Již dříve byl odložen i zápas Startu Luby na Přimdě a pro Luby to je již druhá dohrávka během prvních dvou kol!.

Odložen je i další zápas KP Nýrsko - Horní Bříza  a  tak nezbývá jen  doufat, že další  zápasy mužů v krajském přeboru v neděli Sušice ve V.Hydčicích s Chlumčany a Horažďovice ve Staňkově se přece jen sehrají. Jinak by to byl  po úvodním kole kdy bylo sehrány v kraji čtyři ze šestnácti utkání  by to byl další  černý puntík u  těchto soutěží. 

Prozatímní bilance v odložených zápasech  II.kola je  :

KP z osmi utkání zatím odložena dvě,

1. A třída - z osmi utkání odloženo pět(!!!),

KP dorostu z pěti utkání odloženy dvě, 

 KP žáků rovněž z pěti utkání odloženy dvě !!!!!

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku