Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravné fotbalové zápasy : 12.-13.3.

 

 

PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY    12. – 13. BŘEZNA

 

PRACHATICE -  KLATOVY    1  : 1  (1 : 1)

 

Divizní fotbalisté využili přestávky zaviněné odložením soutěžního zápasu v Kaplici  a zajeli si k přípravnému zápasu na  umělý trávník do Prachatic. Favorizovaný domácí tým  se musel nakonec smířit s tím, že  zde lídr divizní tabulky uhrál nerozhodný výsledek.

Branku za Klatovy dal Janek.

 

 

Hradešice  -  Vacov  2 :  2 (0 : 1)

 

Hradešice tentokrát přivítaly na hřišti v Malém Boru rovněž účastníka  I. B třídy z jižních Čech. Hosté po vedoucí brance  ve  20 minutě,  kdy využili chybné rozehrávky hradešické obrany byli do  konce poločasu lepším týmem , ale několik dalších příležitostí ke skórování již nevyužili.

Domácí nastoupili do druhé půle s očividní snahou o srovnání výsledku. Po hodině hry domácí obrana ale vyrobila další hrubku a byli to opět  hosté  , kteří zvýšili na 0:2. Domácí se ještě vzchopili a dokázali v 71.min nejprve zásluhou V. Kotiše snížit a v  82.min i vyrovnat  po té, když si přihrávku V. Hlaváče srazil hostující obránce do vlastní branky.

Rozhodčí : J. Petržílka

Branky : V.Kotiš, vlastní

Sestava domácích-V. Ryba, L. Vaněček, M. Heimlich, T. Vlk, V. Melka/ 40.min P. Kodýdek/J. Kopal/55.min L. Junek/, F. Šašek, V. Hlaváč, M. Florián, K. Pivnička                           /46.min V. Kotiš/, P. Řezáč

Trenér Hradešic  František Melka po velmi dobrém výkonu jeho svěřenců před týden v derby v krajském poháru na tomto hřišti, který skončil těsným vítězstvím TJ Sušice tentokráte slovy tentokráte neměl příliš důvodu ke spokojenosti : „Jestliže jsem minulý zápas chválil kluky za obětavost, dnes musím říct, že někteří z nich vzali tento zápas jako skutečný přáteláček. Hosté byli bojovnější a naše hra neměla chvílemi hlavu ani patu. Byla znát neúčast standardní dvojice středních obránců a citelně chyběl  kapitán M. Hlaváč a to na hře bylo  znát.“

 

Měčín – Bezděkov  3 : 3 (1 : 2)

 

Na výborném terénu  v Bílukách  se hrál vyrovnaný zápas. Hosté  se představili ve velmi dobrém světle  a ve druhé části  domácí zaskočili  a měli  více ze hry . Měčín  opět podržel svým vydařeným výkonem gólman  Šimek

Branky : Fryč  2, Němec – Dulka 2, Svoboda

 

 

Neznašovy - Luby (kom.)  0 : 4 (0 : 1)

Hosté přijeli s A mužstvem doplněné o některé z jejich  rezervy.Na těžkém terénu se obě mužstva snažila hrát kombinační fotbal ve velmi dobrém tempu.V závěru poločasu hosté otevřeli skoré po závaru před brankou domácích.Této brance předcházelo neproměnění dvou gólových příležitostí domácích útočníků.Po přestávce se dostali domácí pod tlak a hosté proměnili nabídnuté příležitosti ke skórování. Pro obě mužstva utkání bylo dobrou přípravou pro jarní mistrovská utkání

Branky : Smolík P. 2, Smolík Vl. 1, Maxa 1.

Rozhodci : Langmajer Vl. st.

 

Malý Bor  Veřechov   1 : 0 (1 : 0)

O výsledku  přípravného zápasu v Malém Boru kde si domácí pozvali úspěšného nováčka  III. třídy rozhodla  osmá minuta které  po vyšachování obrany hostů  dal vítězný gól Václav Melka.

vstřelil jedinou branku . Domácí si překvapivé vítězství za aktivnější hru v první půli  zasloužili.

Rozhodčí : J. Petržílka

Branka : V. Melka

 

 

 

FK Svéradice - Sokol Bělčice 1:1 (1:0)

 

Po podzimu druhý celek okresního přeboru ze Svéradic absolvoval v sobotu 12. března přípravný  dvojzápas na vlastním tréninkovém hřišti. Dopoledne se utkal s účastníkem jihočeské 1.B třídy Sokolem Bělčice, po obědě pak s nováčkem okresního přeboru Plzeň-Jih TJ Starý Smolivec.

 

Václav Dušek ml.

 

    První půlhodina utkání prokázala  kvalita hostů, kteří měli míč častěji na svých kopačkách a vypracovali si i největší šanci. Střelu Krejčího však Soukup skvělým zákrokem kryl. Překvapivě pak udeřilo na druhé straně, když byl Petřík při odvážném průniku mezi dva obránce soupeře faulován a sám postižený si s trestným kopem poradil na jedničku. Domácí vstřelený gól nabudil a do přestávky si vypracovali ještě dvě solidní šance. Střelám dorostenců Prokopce a Větrovce však chyběli centimetry. V méně záživném druhém poločase už to dlouho vypadalo, že se žádná branka neurodí, až přišla 81. minuta a v ní krásná akce nejlepšího hráče hostů Nusla, jenž zařídil spravedlivé vyrovnání.

Branky: 35. L.Petřík - 81. A.Nusl

Rozhodčí: Dušek, ŽK: 1:0

Sestava Svéradic: M.Soukup - Šrámek (75.Opalecký), Kába (46.Marek), Linhart (46.S.Makovec), D.Pavlovský - Ouda (46.Vaněček), Vrána (46.J.Svoboda ml.), S.Makovec (23.Petřík), Z.Prokopec (46.Klečka) - J.Větrovec (46.L.Soukup), Gabora

FK Svéradice - TJ Starý Smolivec 1:2 (1:1)

 

    Domácí byli v úvodu utkání lepší a zaslouženě se dočkali vstřelené branky, když po dlouhém pasu Káby uspěl proti brankáři hostí Ouda. Pět minut později po vstřelené brance domácí po chybě obrany inkasovali a bylo vyrovnáno. Ve druhém poločase byli hosté lepším kolektivem a v samém závěru strhli vítězství na svou stranu.

Branka Svéradic: 15. J.Ouda

Rozhodčí: Dušek

Sestava Svéradic: M.Soukup - Vaněček (46.Šrámek), Kába, Marek, D.Pavlovský (46.Klečka) - Ouda, Petrášek, Vrána (46.S.Makovec), Linhart - J.Svoboda ml. (46.L.Soukup), Opalecký (46.Gabora)

 

Záhoří  -  Pačejov  4 : 4 (1 : 2)

 

Pačejov sehrál na hřišti suveréna okresního přeboru Plzeň jih vyrovnanou partii. Přestože se hrálo na těžkém terénu hráči obou týmů předváděli kvalitní hru , bojovali a výsledkem byla spravedlivá remíza. Hosté vedli  dvakrát  1:0 brankou Kordy a  na 2:1 upravil Fiřt. Domácím se podařilo otočit výsledek na 4:3  ale poslední   slovo měli Pačejovští, kteří Brůhou vyrovnali.

Branky za hosty :  Korda, Fiřt, Tucháček, Brůha

 

Hradešice B – Kolinec  4 : 0 (0 : 0)      

 

První půle přinesla vyrovnanou hru, druhá se hrála za mírné převahy domácích kterou bankově dokázali využít. Hráno na hřišti v Malém Boru.

Rozhodčí : J. Petržílka

Branky : Florián M., Lávička P., Junek L., Kodýdek P.

 

Janovice A  - Týnec  A   2 : 3  (0 : 2)

 

Přípravné fotbalové derby v Janovicích skončilo překvapivým vítězstvím týneckých fotbalistů.

Branky : Slivoň, Keřlík – Mužík 2, Václavíček.

 

 

Mnichov -  Sokol Nalžovské Hory 13:2 (6:0)

Hráno na hřišti v Pracejovicích. Hosté připravující se na start ve IV.třídě  sk.B nastoupili v kombinované sestavě  a dva  hráči které jim půjčili domácí na doplnění počtu  ještě domácí. Ti se  vyplatili a jeden  z nich byl autorem obou  branek hostů. Největší šanci N.Hor měl  Kareš, který z jedenácti metrů  netrefil ve vyložené šanci prázdnou branku.

 

  

Kdyně  - Strážov A   0 : 2 (0 : 1)

Branky : Mayer, Smolík

 

Strážov B  -  Pocinovice   3 : 0 (2 : 0)

Branky : Kolloross P.  2, Petrželka

 

Dorostenecký přípravný fotbal

 

FK Svéradice - Sokol Doubravice 6:1 (2:0)

 

    Hosté, hrající krajskou soutěž jihočeského kraje, zaskočili domácí v úvodu utkání aktivní hrou, ale již v 15. minutě Svéradice poprvé skórovali, když rohový kop Prokopce poslal hlavou do sítě Dušek. Do přestávku stihl ještě přidat druhou branku Větrovec. V úvodu druhé části domácí polevili, ale pak přidali zásluhou Prokopce a Boušeho další dvě branky a utkání bylo prakticky rozhodnuto. Deset minut před koncem nabídli domácí chybou v obraně hostům snížení, ale v samém závěru přiblížili Bouše s Vonáškem konto soupeře dalšími dvěma zásahy.

Branky Svéradic: 15. V.Dušek, 26. J.Větrovec, 63. Z.Prokopec, 76., 88. E.Bouše, 90. J.Vonášek

Sestava Svéradic: Viktora - D.Pavlovský, L.Švec, Dušek, Bouše - Vlček, Vonášek, Jára, R.Jedlička - J.Větrovec, Z.Prokopec

 

Janovice – Strážov  7 : 3  (4 : 0)

 

Dorostenecký přípravný fotbal mužstev připravující se na finálovou část  okresního přeboru.

Rozhodčí : Molnár

Branky : Čuba 2, Novák 2, Štych, Kolář a Vencl .





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku