Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Luby i Sušice si na jarní premiéru musí počkat

Luby i Sušice si na jarní premiéru  musí počkat

 

Poručit větru, sněhu, dešti a taní zledovatělých a promrzlých terénů hřišť se zkrátka nedá. Z tohoto důvodu se odkládá jarní premiéra fotbalistů TJ Sušice  a Startu Luby. Zápas krajského přeboru Bolevec –Sušice stejně jako Město Touškov – Luby v 1.A třídě se pro nezpůsobilá hřiště odkládají.  Jarní premiéra ale s největší pravděpodobností neunikne dalšímu zástupci v KP   Okule Nýrsko, která utkání s Rapidem Plzeň sehraje v Plzni na umělé travnaté ploše.

Hrát by se mělo také v Horažďovicích, kde v duelu krajského přeboru hostí domácí tým dalšího nováčka přeboru Slavoj Mýto. „V Horažďovicích děláme všechno pro to, aby se utkání sehrálo na domácím hřišti. Pokud by to ale náhlá změna klimatických podmínek vyžádala, pak máme připravené hřiště ve V.Hydčicích kde se provádí odklizení sněhu frézou “ potvrzuje maximální snahu funkcionářů v Horažďovicích zápas prvního jarního kola v neděli odehrát.

Když to klimatické podmínky dovolí, aby  se rovněž hrálo v neděli v Klatovech. Na škvárovém hřišti v bývalých kasárnách v Klatovech by měla vyběhnout  v utkání 1.A třídy domácí divizní rezerva  a společně hráči béčka  energetiků z Plzně svést souboj o první jarní body.

Jak jsme zjistili u předseda a sekretáře fotbalového klubu TJ Sušice  řeší narychlo herní výpadek vzniklý odložením utkání v Bolevci   a tak´A tým mužů jede  v sobotu v dopoledne na jih Čech, jmenovitě do Katovic, kde  od 09.30 hodin odehrají místo dorostenců  další zápas místního zimního turnaje.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku