Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Pozvánka na I.kolo krajského poháru mužů

KRAJSKÝ POHÁR  ZAHÁJÍ JARNÍ FOTBALOVOU SEZÓNU

 

Tuto sobotu se po přípravném zimním období poprvé nastoupí proti sobě na třech fotbalových  hřištích v Pošumaví soupeři v zápasech  kde se o něco hraje. V sázce je postup do II.kola krajského poháru. V sobotu jsou na programu dvě utkání a v neděli se hraje pohárový duel v Nýrsku.   

 

Sobota  5.3.2004 ve 14.00hod

 

Hradešice-Sušice   

V  Hradešicích   přivítá domácí třetí tým 1.B třídy  fotbalisty z města na Otavě, kteří po podzimní části přezimovali v tabulce krajského přeboru na 7. místě. Trenér  Sušice Stanislav Trnka bude v tomto duelu postrádat jednoho z tvůrců hry zkušeného Hubáčka, který si tímto pohárovým zápasem vybere poslední dávku z uloženého disciplinárního trestu  pětizápasového stop   a bude moci v prvním jarním kole již být svými zkušenostmi být spoluhráčům plně k dispozici.  Hradešice pod taktovkou trenéra Františka Melky vděčí výbornému podzimnímu umístění hlavně vítěznému tažení   na domácím hřišti , kde naposledy podlehly v 1.kole Slovanu Spoje Plzeň těsně 0:1. Pak následovala série šesti výher  a je jen na hostech, zda se jim  podaří  tuto  úspěšnou sérii domácích zastavit .Utkání rozhodčí Harmady z Plánice.


Měčín-St.Plzenec

Na hřišti v Bílukách u Měčína se bude  hrát zajímavý zápas ve kterém budce soupeřem domácího Měčína exúčastník krajského přeboru v součastné době  osmý tým tabulky 1.A třídy Starý Plzenec.  Ani jeden ze soupeřů nemůže být spokojen se svým součastným postavením v tabulce. Domácí bojují o záchranu  v 1.B třídě, hosté po sestupu z KP se postupně vzpamatovali a jejich podzimní výklony měly vzestupné trend, když za posledních pět kol se dokázali ze 14.místa vyhoupnout do první poloviny tabulky. Zápas slibuje na hřišti menších rozměrů spíše boj než fotbal  a rozhodovat bude i účinná koncovka. Zápas řídí rozhodčí Šlauf z PLzně.

 

Neděle  6.3. ve 14.00hod
Nýrsko-Ž.Ruda

Magnetem diváků v okolí Klatov a Nýrska bude určitě nedělní  zápas v Nýrsku . Domácí úspěšný nováček krajského přeboru  hostí lídra tabulky  okresního přeboru. Železná Ruda si v minulém roce okusila  barážový zápas o účast v 1.B třídě. Nyní po podzimní sezóně má dobře vykročeno a by si start v této krajské soutěži na jaře vybojovala přímým postupem z OP. Zatímco hosté mají ještě k rozehrání tři týdny času(zahajují 27.března duelem v Bezděkově ) , pro Okulu to bude poslední příprava na start v KP , kdy již v za týden v sobotu zajíždí do Plzně na hřiště Rapidu. Rozhodčím derby v Nýrsku bude zkušený Josef Javorský Malé Vísky.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku