Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal 26. - 27.března 2005

 

 

Přípravný fotbal   25. – 27.2.2005

Sušice – Nepomuk  2 : 2 (0 : 1)

 

Týden před termínem I.kola krajského poháru ve kterém čeká fotbalisty TJ Sušice na hřišti v Hradečácích tým domácích   se střetli v přípravném duelu  s vedoucím celkem 1.B třídy FK Nepomuk. Na upraveném hřišti  Svatoboru v Hrádku měli sušičtí hráči určité problémy v defenzivní činnosti a když k tomu přičteme i špatnou koncovku odcházeli do kabin k poločasové přestávce jednobrankovým mankem. Zásluhou lepší fyzické připravenosti  si vynutili v druhé části převahu a v závěru zaslouženě alespoň srovnali  konečné skóre.

Trenér TJ Sušice Stanislav  Trnka , který společně se svým  asistentem Jaroslavem Macháčkem povede sušický tým v průběhu jarní sezóny k zápasu řekl : „Jsem rád, že po problémech  které nás potkali výpadkem zápasů na turnaji v Písku se utkání odehrálo. Přestože stav v týmu není optimální, musíme pracovat s tím co je v součastné době k dispozici. Myslím si i přes určité problémy v přípravě je tým schopen využít zbývajícího období do zahájení jarní sezóny, k tomu, aby mohl důstojně konkurovat soupeřům v krajském přeboru.  Dnes nám chyběli čtyři  hráči kteří by měli mít místo v základním kádru.-Stále se potýkáme s problémy v koncovce a ne jinak tomu bylo i v tomto duelu.“

Rozhodčí : Abraham

Branky : Herout, Mašek – Sládek, Hubáček

Sestava TJ Sušice : KIndelman – Ritter, Hoda, Kodýdek, Hrach F. – Votava, Hubáček, Prchlík(46.R.Dolejš), Kotrba(46.Frančík)  -  Sládek J. , Jelínek J.

 


Dukla Janovice  - SK Strážov  7 : 1 (1 : 1)

 

O výsledku rozhodla druhá část zápasu ve které se dařilo herně i střelecky domácím. Střelecky vyšel dokonale autorovi čtyř branek Frousovi.

Branky : Frous 4, Keřlík 2, Kopecký – Helm.

Rozhodčí: Pressl  V.

 


FK Svéradice - Sokol Střelské Hoštice 2:1 (0:0)

 

Václav Dušek ml.

 

Další soupeř z jižních Čech byl pro domácí první tým mužů velice nepříjemným protivníkem. Hosté, přestože měli k dispozici pouze 11 hráčů, houževnatou hrou v prvním poločase vzdorovali akcím domácích a naopak dokázali zahrozit z nebezpečných protiútoků. Hned v úvodu druhé části začali hosté velmi aktivně a dočkali se vstřelené branky, když Beneš šel důrazně za míčem a dokázal ho za nechtěné pomoci domácí obrany dostat do branky. Svéradice si pak vytvořily převahu, která postupně rostla a byla korunována v 71. minutě, kdy svůj drzý průnik do pokutového území zakončil Jakub Větrovec střelou do tyče a odražený míč vrátil do odkryté branky Lukáš Soukup. Pak opět převzali iniciativu hosté, ale závěrečných deset minut již patřilo znovu domácím a šest minut před koncem stál na konci pěkné individální akce Petráška Větrovec, který na dvakrát překonal brankáře hostí.

Branky: 71. L.Soukup, 84. J.Větrovec - 51. J.Beneš

Rozhodčí: Dušek

Sestava Svéradic: M.Soukup - Vaněček (46.Marek), Kába, Petřík, Klečka - Ouda, J.Brabec (46.Petrášek), S.Makovec, Vrána - J.Svoboda ml. (46.J.Větrovec), M.Opalecký (46.L.Soukup)

 

 

FK Svéradice - TJ Sušice "B" 5:0 (2:0)

 

Václav Dušek ml.

 

Domácí dorostenci řešili před prvním přípravným utkáním nepříjemný problém, když chřipková epidemie nepustila do hry žádného ze tří brankářů. V brance tak musel nouzově vypomoci brankář mužů Michal Soukup, který však byl prakticky po celý zápas bez práce. Hosté poslali do hry především hráče, kteří na podzim nastupovali za dorosteneckou rezervu města na Otavě v okresním přeboru a utkání mělo poměrně jednoznačný průběh. V domácím týmu chybělo pro nemoc několik hráčů, zejména opory Z.Prokopec, Končelík a Š.Kulhánek. Šanci tak dostalo hned několik žáků.

Branky: 14., 68. J.Větrovec, 32. J.Vonášek, 49., 57. J.Vlček

Rozhodčí: laik

Sestava Svéradic: M.Soukup - Bartuška, L.Švec, Dušek, Bouše - Jára, Vonášek, L.Pavlovský, O.Kulhánek - Vlček, J.Větrovec    V průběhu hry střidali: Valach, R.Jedlička, Kolář, Martínek

 

 

FC Střížkov – Klatovy   2 : 3 (O : 1)

Poslední vystoupení  klatovských divizních  fotbalistů ve finálové utkání Royal cupu v Praze. Po  hladkém vítězném duelu 4:0 nad  FSC Libuš  si vybojovali  vítězství i ve druhém finálovém duelu s FC Střížkov.

Branky za Klatovy: 40.min Dolejš, 52,65.min Bečka
Sestava Klatov: Míčka(Jarolím)-Dolejš,Poslední(Janek),Viktora,Bečka- Vítovec,Zedník, Javůrek (Šlechta)Běloušek(Brejcha)-Voborník,Kotáb

 

 

 

Klatovy B - Okula Nársko  6 : 3 (4 : 1)

V posledním přípravném zápasu před nedělním pohárovým utkání se Železnou Rudou si změřili hráči Nýrska síly s rezervou Klatov. Na zasněženém terénu se hrál oboustranně svižný a pohledný fotbal. Po hezké úvodní brance hostů, převzali otěže zápasu domácí a do přestávky otočili výsledek na 4:1. A to hlavně zásluhou toho, že na rozdíl od Nýrska dokázali proměňovat své brankové příležitosti.
I ve druhé půli pokračovali oba týmy ve vysokém tempu. Postupem času přebíraly iniciativu na své kopačky hosté ,ale pokračovali v zahazování svých šancí. Nakonec se soupeři prosadili ve druhé půli shodně ještě dvakrát a tak zápas skončil hokejovým výsledkem 6:3 pro domácí Klatovy.
Branky : Lukeš Marek 2,Kotáb Jan 2,Brejcha,Toman Zbyněk -  Hebnar,Kadlec,Rubáš
Rozhodčí : Lehečka
Sestava Klatov : Herman-Kotáb Z(Paleček),Kraus,Ježek-Toman Z,Lukeš M,Janek,Brejcha, Šlechta,Vítovec(Janodoš)-Kotáb J.

Sestava Nýrsko: Vítovec -  Smolík, Malý, Valenta, Pavlík , Šůs, Šteiner, Kajínek, Hebnar , Presl K., Rubáš. V průběhu  hry ještě střídali Kadlec a Šulc.

 

 

Sokol Neznašovy – Slavoj Koloveč  2 : 4 (1 : 2)

 

Na těžkém terénu si hosté dokázali vytvořit stálou územní převahu  a  byli po celé utkání lepším kolektivem. Domácí rozdíl ve výkonnosti  vynahrazovali bojovností  a podařilo se jim uhrát přijatelný výsledek.

Rozhodčí: Lecjaks

Branky: Mundl, Langmajer ml. – Homolka 2, Kruml, Tomášek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku