Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Sondy do fotbalové přípravy : TATRAN DLOUHÁ VES

Sondy do fotbalové přípravy : TATRAN  DLOUHÁ VES

V Dlouhé Vsi věří, že je v tom straší  nenechají

 

Fotbal v Dlouhé Vsi má bohatou historii. Nejsvětlejšími okamžiky přineslo poslední desetiletí ve kterém se  podařilo družstvu mužů vybojovat účast v 1.B třídě. V této krajské soutěži se Dlouhoveští usadili  a v posledních ročnících patřili  mezi  nejlepší. Tak jak to většinou bývá, sport přináší nejen úspěchy, vzestupy ale i pády. V menších klubech dokáže kvalitní, i  když úzký kádr hráčů zatápět daleko fotbalově vyspělejším protivníkům zvučnějších jmen . Léta se  ale zastavit nedají, hráči stárnou  a ani generační problém se nedá do nekonečna oddalovat a ne jinak tomu je v součastné době i v Dlouhé Vsi.

Po podzimní části  1.B třídy je Tatran  překvapivě na opačném pólu tabulky, než kde se pohyboval v předcházejících ročnících. Z třinácti získaných bodů ( třetina z těch ,které bylo možno získat)  pouze jediný přivezl ze hřiště soupeře z Měčína . Ve výsledném součtu podzimní části to znamená v tabulce 11.místo , když  od posledního týmu dělí Tatran pouhé dva body.

“ Naším cílem v jarní části sezony bude překonání krize a hlavně udržení v 1.B třídě“ říká jeden z kádru  hráčů připravujících  se  na jarní boje , vytáhlou postavou  na hřišti nepřehlédnutelný  záložník Tatranu Martin Krůs . Součastný stav v mužstvu charakterizuje tento čtyřiadvacetiletý  fotbalista takto : „ Padla na nás krize. Starší hráči, již opakovaně několik let avizují odchod a my je vždy přemluvíme . Letos to  ale skutečně již hrozí, že nás opory opustí. Mladých hráčů je nedostatek a asi ne jenom u nás. Další dorostenci , i když by na to nejméně čtyři ze součastného dorosteneckého týmu měli si  svým přístupem  moc o místo v sestavě neříkají.

            Život jde dál a jarní soutěž klepe na dveře. Fotbalisté v Dlouhé Vsi  pokračují stejně jako v předcházejících období v zimní přípravě. V úvodu února absolvovali zimní soustředění v Kašperských Horách . Herní přípravu mimo  zápasu na hřišti v Sušici s TJ K.Hory zkomplikovalo  nepříznivé počasí. Situaci v družstvu mužů snaží vedení  klubu řešit, kádr  posílit a doplnit . Jistý je start dorostence  Ladislava Nováka, který již na podzim okusil, jak chutná chlebíček hráče v 1.B třídě.

Přesto v Dlouhé Vsi nevěší hlavy. Hráče i funkcionáře čeká náročné období  ve kterém moc dobře vědí, že si musí pomoci sami a o záchranu se poprat sami. Jsou odhodláni  bojovat v soutěži která je velice vyrovnaná ,  bude to také o štěstí , rozhodovat bude i zkušenost a proto  doufají, že  je  nakonec ty nejzkušenější  v tom nenechají…





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku