Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal : 19. – 20.února

Přípravný fotbal     19. – 20.února

 

 

Sokol NEZNAŠOVY  -  Arbo  VELHARTICE   2 : 4  (1 : 2)

 

 V souboji dvou účastníků III. třídy  nastoupili domácí v kombinované sestavě. Úspěšnější byli nakonec hosté, kteří těžili z lepší koncovky a střelecky disponovaného autora hattricku Vaňka.

Rozhodčí : Lecjaks.

Branky : Mundl, Langmajer ml.(PK) – Vaněk 3, Lorenc.

 

 

Nýrský  Presl překonal oba brankáře

 

Nýrsko  -  Chodov   1:1(0:0)

 

Jiří Vondra

Miroslav Sedlmaier

 

Na  upraveném sněhu sehrála Okula Nýrsko v domácím prostředí   další přípravný duel. Soupeřem byl Chodov, tedy soupeř jehož kvality jsou dostatečně známé. Po podzimu má v 1.A třídě vybudované velmi dobré výchozí  postavení ze kterého může zaútočit na 3.-4.místo na které ztrácí pouhé  dva body a v konečném důsledku  by to znamenalo možnost hrát  jako v minulém roce Okula baráž a v ní si vybojovat  účast v krajském přeboru .

V e vyrovnaném zápase  se  dařilo více obranným řadám, na obou stranách a tak se útočníci do vyložených šancí dostávali jen velice těžko. V první půli stojí ze strany domácích za zmínku jen vydařená  střela Hebnara skvělým zákrokem  zlikvidovaná  gólmanem hostů. Obraz hry se nezměnil ani ve druhém poločase. Do vedení šli domácí v 54. minutě  po úspěšné hlavičce Presla, který dokázat zužitkovat přesně mířený centr před branku  hostů.   Hosté na chvíli po obdržené brance nevěděli co hrát a dostali se pod tlak. Nýrští hráči toho ale nedokázali využít a tak se  Chodov opět dostal zpět do hry. Přidal i na obrátkách a  v  66.minutě  přišel opět ke slovu střelec úvodní branky  domácích. Tentokráte ale  zahrál  míč ve snaze vrátit ho brankáři Daňkovi tak nešťastně ,že míč umístil přesně k tyči do vlastní branky.Jelikož další gól již nepadl, stal se Presl  jediným střelcem, který  dokázal  v tomto duelu překonat brankáře na obou stranách.

Branky:54.Presl  66.vlastní (Presl).
Sestava Nýrsko: Daněk -  Malý(46.Hofman), Pavlík, Šteiner  -  Presl K., Valenta, Kratzer, Hebnar -  Šůs, Kadlec, Rubáš.
Rozhodčí: Vondra ml.

 

 

SPK Okula Nýrsko   -  Sokol Mochtín   0:0

 

Po sobotním  utkání s Chodovem čekal  v neděli dopoledne nýrské fotbalisty duel se Sokolem Mochtín. V prvním poločase se hrál za  jejich mírné převahy  , druhý již byl  plně v režii domácích hráčů ,kteří si vypracovali i řadu střeleckých příležitostí, ale  žádná z nich nebyla proměněna. Ta největší Steinerova skončila na tyči hostující branky.
Rozhodčí: Vondra ml.
Sestava Nýrsko: Nejdl  -  Malý, Toman(68.Kalivoda), Valenta, Hofman  -   Kratzer, Steiner, Taušek, Hebnar  -  Kadlec, Rubáš.



Měčín  -  Koloveč     0 : 0   

 

Bez branek skončil první zápas měčínských fotbalistů připravující se na jarní boje v 1.B třídě na hřišti v Bílukách , kde jim byl soupeřem šestý tým  tabulky OP Domažlicka  .

Rozhodčí: Vizingr.

 

 

FK Svéradice - Sokol Doubravice 9:0 (5:0)

 

V prvním přípravném utkání si po podzimu druhý celek okresního přeboru ze Svéradic překvapivě lehce poradil s účastníkem okresního přeboru Strakonice. Domácím scházelo několik nemocných hráčů a šanci tak dostali nadějní dorostenci a hráči širšího kádru.

 Branky: 5., 18. L.Soukup, 10., 43. M.Petrášek, 28. Z.Prokopec, 52. P.Marek z PK, 68., 74. J.Svoboda ml., 71. M.Opalecký

Sestava Svéradic: M.Soukup - Šrámek, Kába, Marek, L.Švec - Z.Prokopec (46.J.Brabec), M.Petrášek, S.Makovec, Klečka - J.Svoboda ml., L.Soukup (46.M.Opalecký)

 

 

Žinkovy  - Pačejov   5 : 3 (4 : 1)

 

Hráno na hřišti v Bílukách. Z důvodu chřipkové epidemie  nastoupil  první tým Pačejov  v silně kombinované sestavě ve které muselo zaskočit  několik dorostenců.

Branky  za Pačejov : Brůha 2 a Ticháček.

 

 

Klatovy  vyhrály první filnále.

 

Klatovy – FSC Libuš 4:0(1:0)

 

V neděli nastoupili klatovští fotbalisté k prvnímu finálovému utkání na Royal cupu v Praze, kde jim soupeřem byla FSC Libuš. Mladý soupeř zkušeného soupeře moc nepotrápil a odevzdaným výkonem prohrál 4:0.

Branky: 10.min Brejcha,52.min PK Zedník, 60,81.min Voborník

Sestava Klatov:

Míčka(45.Jarolím )–Dolejš,Viktora,Poslední – Janek,Kopp (45.minVítovec), Brejcha(45.Šlechta), ,Běloušek,Zedník – Filinger(45. Kotáb), Voborník

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku