Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
V MĚČÍNĚ MYSLÍ NA BUDOUCNOST I ZÁCHRANU

MĚČÍNĚ MYSLÍ NA BUDOUCNOST I ZÁCHRANU

 

 

Miroslav Sedlmaier

 

       V Měčíně si v posledním období příliš klidu  neužijí. A tým který je účastníkem 1.B třídy měl problémy v minulém ročníku se záchranou a tyto starosti mužstvo pronásledují i ve stávajícím ročníku 2004/2005. Po podzimní části  je na  předposledním místě tabulky  ještě dva body za dalšími celky z Pošumaví Tatranem D.Ves a béčkem TJ Sušice nad kterými rovněž visí hrozba sestupu.

V klubu to vře , příznivci jsou nespokojeni a víc chce po hráčích i vedení . V něm došlo lednové  valné hromadě  ke změnám. Neutěšený stav v umístění prvního týmu mužů řeší v Měčíně  za pochodu. Jsou si  vědomi že naplnění cíle zachránit v klubu s bohatou sportovní historií krajskou soutěž nebude vůbec lehké. Pokud by se to nepovedlo pak nevidí situaci jako katastrofální. V klubu se daří práce s mládeží, žáci patří k absolutní špičce ve své kategorie mezi svými vrstevníky v okresním, přeboru. V návaznosti na omlazování týmu mužů rozhodla valná hromada o tom, že bylo založeno družstvo dorostu, které bylo svěřeno trenérské dvojici Břach –Hjromada. a od nového soutěžního ročníku bude přihlášeno  do okresního přeboru .

U A týmu  na vlastní žádost odstoupil z pozice asistenta p.Štorc. O tom kdo ho nahradí po boku trenéra Evžena Veselého ml. není rozhodnuto. Je potěšitelné, že zodpovědnost za osud  áčka vzali na sebe ty nezkušenější. Všichni společně pak od 11.ledna  se poctivě třikrát týdně připravují na jarní mistrovské boje v 1.B třídě.  Vedení klubu nepovolilo žádný odchod hráčů z tohoto kádru a naopak ještě chtějí tento kolektiv doplnit o dvě posily, které by měly být skutečnými oporami.

Jak se vše nakonec v Měčíně podaří o tom napoví již to, jak se podaří hráčům zachytit vstup do jarních bojů.   Pokud by  vše nevyšlo podle předpokladů a bodové manko narůstalo, pak bude přikročeno k omlazování kádru již v průběhu jara  s cílem uspět s novým kádrem  při nejčernějším scénáři v okresním přeboru, při lepším pak dovést úspěšně boj o záchranu v baráži.

 Herní přípravu  absolvuje Měčín na hřišti v Bílukách  zahájil v sobotu 19.února se Slavojem Koloveč  . V sobotu    26.2. hostí Záhoří, v neděli Poběžovice, 5.3. v krajském poháru Starý Plzuenec, 12.3. hostí Bezděkov  a přípravu zakončí 19.3. kdy bude soupeřit s Chrástem. Všechny zápasy na hřišti v Bílukách mají jednotný začátek ve 14.00 hodin. 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku