Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Klatovy nyní čeká boj o celkové vítězství zimního turnaje Royal cup

PO VÝHŘE NAD METEOREM JE ČEKÁ FINÁLE

 

Karerl Zedek

Miroslav Sedlmaier

 

Klatovské divizní fotbalisty čekal v sobotu v Praze poslední zápas ve skupině zimního turnaje   Royal cupu . Vítězný duel nad juniory  Meteoru pro ně znamenal zajištění prvenství ve své skupině a možnost ve finálové části bojovat o celkové prvenství v tomto silně obsazeném dlouhodobém turnaji. Jejich konkurenty budou  19. a 26.února týmy FC Střížkov a FC Libuš.

 

Meteor Praha VIII jun. – Klatovy  1 : 4  (1 : 2)

        

Klatovy se nastoupily   ze zdravotních důvodů obejít důvodu  v kombinované sestavě. Další hráči kteří dostali příležitost dokázali potvrdit papírové představy a svému soupeři toho příliš nedovolili. V 8.minutě ještě šanci do které se dostal Kotáb po přihrávce  od Filingera neproměnil, ale o deset minut později po opakované vzájemné spolupráci této dvojice  se již skóre zápasu po úspěšné hlavičce  Kotába poprvé měnilo. S chutí  velmi dobře hrající střelec úvodní branky  měl ještě další příležitost ke vstřelení branky , ale jeho střela ve 26.minutě skončila na těle brankáře Meteoru. Soupeř dokázal z minima vytěžit maximum a potrestalk jedinou chybu klatovské  obrany ve 30.minutě a srovnal skóre. Tři minuty před přestávkou to byli opět hráči Meteoru kteří rozvlnili síť, ale tentokráte nešťastně po trestném kopu  překonali hlavičkou vlastního brankáře.

Ve druhém poločase skončily dvě velké příležitosti ktré měl  nejdříve v 55.minutě Voborník a šest minut na do Vítovec bez brankového afektu. Uklidnění přinesl až v  71.min  Viktora a po rychlém rozehraném rohu zvýšil na 3:1.  V  74.minutě   zatáhnul po pravé straně míč Vítovec, ve vápně ho přihrál Voborníkovi a ten uzavřel brankový účet tohoto duelu .

Branky za hosty : 18.min Kotáb,42.min vlastní,71.min Viktora,74.min Voborník
Rozhodčí : Vlk Josef
Sestava Klatov:Jarolím - Dolejš,Viktora ,Poslední(45.min Javůrek) - Janek (45.min Vítovec), Bečka,Kopp,Běloušek(45.min Šlechta),Zedník - Filinger,Kotáb(45.minVoborník)





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku