Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Sondy do přípravy fotbalových klubů: Sokol Hradešice

 

Vylepšovali fyzičku na Prášilech

Miroslav Sedlmaier

 

Překvapením podzimní části tohoto soutěžního ročníku byli fotbalisté Sokola Hradešice. U trenérského kormidla A týmu mužů hrající 1.B třídu  byl tak jako v předcházejícím ročníku František Melka. Dlouholeté hráčské zkušenosti plně zasvěcuje práci na trenérské lavičce. Tuto roli dělá naplno a proto ho mrzelo každé zbytečné klopýtnutí jeho svěřenců, které je stálo lepší umístění  minulém ročníku. Vše mu vynahradili na podzim, kdy se lepšili zápas od zápasu a výborný závěr první části soutěže jim vynesl třetí místo v tabulce. Trenér F.Melka si přístupu hráčů i jejich výsledků cení a se všemi počítá i pro jaro: „ Myslím si, že v dané situaci jsme neměli nutnost kádr posilovat a naopak nikdo neměl potřebu odcházet do jiného klubu. Během zimního období žádná velká změna v mužstvu neproběhla“ . Také vedení  u týmu zůstává stejné a tak vedle trenéra zůstává ve funkci i vedoucího  mužstva Václav Chroust, sekretáře nadále vykonává i zkušený Roman Mácal a ani ve vedení klubu nedošlo k žádným změnám. „ Chtěli bychom navázat na  výkony ze závěru podzimu a držet se i nadále v popředí tabulky . Při trošce štěstí bychom se nebránili, kdyby se naskytla šance na postup. Tato soutěž je ale velmi vyrovnaná a není velkého rozdílu mezi celky ze špičky a konce tabulky“ říká hradešický kouč.

Přípravu zahájily Hradešice  v domácím prostředí v polovině ledna kde trénují  třikrát týdně. Přípravu berou všichni vážně . Za účelem získání fyzičky dokonce odcestovali i ke krátkému soustředí na běžky do Prášil. Herní příprava po utkání v Nýrsku pokračuje 20.února kdy se střetnou ve V.Hydčicích se Stratem Luby ,  26.2. hrají opět ve V.Hydčicích s celkem domácího klubu,  o týden později 5.3. hostí na domácím hřišti v prestižním utkání krajského poháru na svém hřišti s TJ Sušice, 12.3. hostí Vracov a přípravu zakončí 19.3. v Blatné, když všechny zápasy mají jednotný začátek ve 14.00 hodin.

 V neděli 6 února sehrály Hradešice  první přípravné utkání v Nýrsku kde po vyrovnaném průběhu podlehli 4:0. K tomuto utkání se vrací trenér František Melka :„V prvním poločasu jsme byli vyrovnaným soupeřem, ovšem soupeř byl důraznější v koncovce a po našich chybách v obraně dal dvě branky. Ve druhé části hry jsme odpadli fyzicky, nedokázali jsme už tak přidržet míč a soupeř pak na hřišti dominoval a přidal další dvě branky. Na nás se projevila nerozehranost a ke konci zápasu byla vidět únava  z náročného soustředění, ale klukům věřím, že v prvním mistrovském zápase  který nás čeká v Plzni na hřišti domácího Slovanu Plzeň 26.března budou připraveni se  ctí poprat o nabídnutou šanci“.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku