Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Sondy do fotbalových klubů : Start Luby

V Lubech  pokračují v nastoupené cestě

 

V Pošumaví jsou pouze tři  kluby(Luby, Sušice a Klatovy) , které se mohou pochlubit dlouholetou účastní staršího a mladšího dorostu v krajském přeboru. Z úspěchů dorosteneckých týmů těží právě v Lubech, kde   daří  doplňování a omlazování A týmu  z řad vlastních odchovanců. Nemalý podíl na tom  má velmi dobré práce trenérů mládežnických družstev kteří  se starají o nastupující  další fotbalovou generaci v tomto  známém a historií bohatém fotbalovém klubu. V tomto trendu péče o vlastní fotbalové talenty pokračuje i  součastné vedení klubu.

Jak nám prozradil jeden z dvojice trenérů Pavel Bečka budou v omlazování kolektivu mužů pokračovat i v tomto roce. V kádru připravující se  na jarní soutěžní boje v 1.A třídě převažuje nezkušené mládí a to se neobejde bez podpory těch zkušenějších. Ruku v ruce tak chtějí v první polovině roku udělat vše, aby se  vyhnuli   baráži a nadále stabilizovali kádr pro účast v dalším ročníku této druhé nejvyšší krajské soutěže.

Přípravu  zahájili pod vedením trenérského dua P.Bečka,K.Kalaš,  za asistence K.Jandy  a vedoucího prvního mužstva K.Vondráčka již 5. ledna. Ta probíhá jednak  v lubském  sportovním areálu , trenéři  využívají i jeho okolí v  nedalekém lesoparku Kolonáda a rovněž tělocvičny  SZeŠ v Klatovech. V tomto měsíci rovněž krátké soustředění které proběhne  v době od 24. do 27.února .

V kádru nedochází k výrazným změnám. Hostování bylo prodlouženo Mírovi Šůsovi v Nýrsku a naopak na hostování přichází P.Heitke ze Kdyně.  

V herní přípravě mají Luby zatím naplánováno  pět zápasů, z toho mají  již první dva  odehrané. V Nýrsku remizovali 0:0 a ve V.Hydčicích podlehli SK Horažďovice 6:1, když jedinou branku dal Boubele. Další je na programu  tuto neděli 13.2. , kdy je čeká na svém hřišti nováček 1.B třídy TJ Žichovice, 20.2. hrají Luby s dalším účastníkem 1.B třídy Sokolem Hradešice na hřišti ve V.Hydčicích a 5.3. budou hosty exúčastníka divize a druhého celku KP TJ Přeštice.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku