Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
5.-6.února 2005 : V přípravných zápasech byla dvakrát uspěl Okula , dvě vítězství zdobí i Klatovy

Okula  byla o víkendu  dvakrát úspěšná

nýrsko –Domažlice 3:1(1:0)

 

Jiří Vondra

Miroslav Sedlmaier

 

Fotbalisté Okuly Nýrsko pokračovali v sérii přípravných utkání na jarní mistrovské boje. Nováček krajského přeboru si tentokráte pozval v sobotu na své hřiště  stříbrný tým z minulého ročníku nejvyšší krajské soutěže Jiskru Domažlice. Po té v  nedělním dopoledním utkání nastoupilo  Nýrsko v pozměněné sestavě proti třetímu  týmu tabulky 1.B třídy sk.B  Sokolu  Hradešice

Zápas začal ve svižném  tempu . Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale do vyložených šancí se žádný ze soupeřů nedostal. V závěru prvního poločasu si  hosté z Domažlic zkomplikovali situaci nepřesnou rozehrávkou. Domácím se vyplatil důraz a  výsledkem byla první branka utkání, když ve 39.minutě zakončoval dorážkou z pěti metrů autor vedoucí branky Kadlec.

            Ve druhé půli začaly mít navrch hosté kteří se  tlačili před branku Nýrska ve snaze vyrovnat. Výsledkem jejich snažení bylo několik standardních situací , které ale s přehledem řešila domácí obrana dobře dirigovaná dvojící  Malý -Pavlík. V 60.minutě Okula z ojedinělého útoku vytěžila Naopak vytěžila  faul před šestnáctkou hostí. Z nařízeného přímého kopu se podařilo Kajínkovi zvýšit  na 2:0. Aktivní hosté  se dočkali v 74. minutě, když snížili Černým na 2:1. Jenomže Nýrsko dokázalo dvě minuty na to odpovědět třětí brankou kterou vsítil po kombinační spolupráci Steiner a znovu  odskočit soupeři na rozdílovou branek. Nejméně se v závěru zápasu nudili brankáři na obou stranách hřiště, kteří museli řešit  několik nebezpečných akcí ,ale žádný z míčů již za svá záda  nepustili.

Branky: Kadlec, Kajínek, Šteiner – Černý

Rozhodčí: Lažánek

Sestava Nýrsko: Nejdl – Valenta, Pavlík, Malý, Ulip – Presl K., Šteiner, Kajínek, Šulc(55.Smolík) – Kadlec, Zahrádka.

 


nýrsko – hradešice 4:0(2:0)

 

V úvodu  bylo ve hře domácích až příliš nepřesností a tak do první vstřelené branky měli opticky více ze hry hosté z Hradešic. Ve 24. minutě zápasu však domácí zahrávali rohový kop a nedůrazně odvrácený míč pohotově hlavou z voleje vrátil do sítě Jirka Malý. Po vedoucí brance  se zlepšila kombinace domácích  hráčů a hra v poli se vyrovnala. Ve 40. minutě rozehráli domácí rychle autové vhazování , po kterém  se do brejku dostal Zahrádka a jeho centr před branku hostů našel volného Kamila Presla a ten zvýšil přesnou střelou na 2:0.

            I  vstup do druhé půle vyšel lépe hostům. Domácí se  s přibývajícím časem dařilo zlepšit kombinaci a hru vyrovnali. Po podařené akci přišel ke slovu v 58.minutě podruhé v tomto utkání Kamil Presl a zvýšil na 3:0. Okula mohla vzápětí  zvýšit z penalty Šteinerem, ale jeho střela minula branku Hradešic. Domácí hru v poli kontrolovali a dvě minuty před koncem zápasu se ještě prosadil Hebnár a upravil tak konečný výsledek na 4:0 .

Branky: Presl K. 2, Malý, Hebnár

Rozhodčí: Presl

Sestava SKP Okuly Nýrsko: Daněk – Smolík, Valenta, Malý, Šulc(46’Kalivoda) – Presl K., Šteiner, Kracr, Hebnár – Zahrádka, Rubáš.

 


Tatran Dlouhá Ves  - TJ Kašperské Hory 3 : 3 (1 : 2)

 

Kašperskohorský tým má postupové ambice a vidina postupu do III.třídy žene hráče do poctivé přípravy. V přípravném utkání proti zkušenému družstvu 1.B třídy se představili v jejich dresu i nové posily které se dokázali zapsat do listiny střelců.

Branky : Hubený , Kopačka, Šebelík – Hulda  2, Živčák Jiří   

Rozhodčí : Abraham.


Lídr divizní tabulky přehrál exdivizní Přeštice

Přeštice - Klatovy   0 : 5 (0 : 2)

 

Zedek Karel

Jarní část fotbalových soutěží se blíží a dalším soupeřem divizního  mužstva Klatov byly v přípravném zápase Přeštice. Na dobře připraveném hřišti předvedli klatovští velmi dobrý kombinační fotbal a nedali soupeři větší prostor se prosadit.
            V prvním poločase se prosadil ve 31.min Voborník, když proměnil přihrávku od Posledního a ve 36.min se z velkého vápna trefil přesně Bečka po pěkné přihrávce od Vonáška.
Ve druhém poločase byli klatovští opět lepším mužstvem ve všech směrech a přehrávali  soupeře rychlým pohybem, kombinací a přesným zakončením. V 52.min se do sítě Kripnera trefil Janek. V 55.min se pěkným zákrokem po trestném kopu domácích prezentoval Jarolím, ale  to byla ze strany Přeštic jediná  větší šance zápasu.  V 60.min po rychlé kombinaci na jeden dotek zakončil přesně Kotáb a  v 70.min se trefil opět , když proměnil brejk a uzavřel výsledek utkání na 0:5.
Branky: 31.min Voborník,37.min Bečka,52.min Janek,60,70.min Kotáb J,
poločas 0:2 Rozhodčí: Duda

Sestava TJ Klatovy - 1.poločas:Míčka- Dolejš,Viktora, Poslední -Vítovec,Vonášek ,Bečka, Běloušek, Zedník -Filinger,Voborník.
2.poločas:
Jarolím- Dolejš,Viktora, Běloušek -Janek,Vítovec,Bečka,Kopp,Šlechta - Kotáb J, Voborník.

 


Klatovy B - Slavoj Mýto   3 : 3  (2 : 2)


Divizní rezerva si pozvala k dalšímu přátelskému utkání hraném v Klatovech na dobře upravené škváře účastníka krajského přeboru Slavoj Mýto.
Utkání bohaté na branky se hrálo ve velmi dobrém tempu a klatovští vždy v zápase vedli. Za Klatovy se dvakrát trefil Vítovec a jednu branku přidal Jan Ježek.

Branky :  Vítovec 2, Ježek -  Kalčic,Veverka,Týc M
Rozhodčí : Petržilka Jiří
Sestava Klatov: Herman-Kováč,Kraus,Kotáb Z.-Vítovec,Brejcha,Šlechta,Lukeš M,Ježek-Kotáb J. (Paleček),Jandoš

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku