Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
HLÁŠENÉ VÝSLEDKY přípravných utkání 29. - 30.1.2005

P Ř Í P R A V N Ý   F O T B A L    29. – 30.1.2005


SKP OKULA NÝRSKO  -  START VD LUBY  0:0(0:0)

Nováček krajského přeboru Okula Nýrsko  absolvoval v druhé polovině uplynulého týdne v domácím prostředí krátké soustředění.   Během třech dnů hráči absolvovali šest náročných tréninkových jednotek . Na jeho závěr si pozvali k sehrání přípravného zápasu  v neděli exúčastníka krajského přeboru  Start Luby. Utkání se Hrálo se na  zasněženém a kluzkém terénu. V úvodu se projevila na domácích únava a aktivnější byli hosté. Pak se hra vyrovnala, ale branek se diváci nedočkali. V cestě hráčům obou týmů stála nedůrazná koncovka . Platilo to zejména u hostů, kteří nedokázali několik slibných  akcí dotáhnout do efektivního konce.  U domácího mužstva po náročném tréninkovém procesu chyběla herní lehkost. Nakonec se mužstva rozešla smírnou remízou 0:0.

Sestava Nýrsko: Daněk -  Hájek, Pavlík Valenta, Smolík(46.Ulip) , Presl K., Šteiner, Kajínek, Šulc(46.Hebnar) , Zahrádka, Kadlec.
Rozhodčí: Hájek.



NEZNAŠOVY – LUBY(starší dorost)     3 : 2  (1 : 1)

 Vyrovnané  utkání  ve kterém  bojovným hostům začali v závěru docházet síly . Zkušenější  domácí tým  toho dokázal využít  a získal vítězství na svou stranu.

Branky : Langmajer  ml. 2, P.  Voráček – Huc, Havlovic.


Klatovy – Strakonice  0 : 1  (0 : 0)

Klatovští fotbalisté uzavřeli pětidenní soustředění v Plánici přátelským utkáním proti mužstvu hrající Českou ligu ze Strakonic. Hrálo se na hřišti v Plánici . O výsledku rozhodl gól , který padl  po hrubé chybě brankáře  Jarolíma.

Rozhodčí : Bureš





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku