Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Klatovy uvidí silně obsazený halový turnaj mužů

DIVIZNÍ KLATOVY SI TO ROZDAJÍ V HALE

 

Podzimní fotbalová sezóna  skončila velkým úspěchem fotbalistů  TJ Klatovy . První tým hrající divizi  přezimuje v této prestižní soutěži v roli lídra tabulky  s tříbrankovým náskokem před Slávií Vejprnice. Divizní rezerva TJ Klatovy zvládla úlohu nováčka 1.A třídy a odměnou jim je získaná třetí příčka , která dává naději na jaře bojovat o postup do krajského přeboru.

Většinu hráčů obou klatovských týmů mohou letos příznivci  tohoto klubu vidět  v akci ještě jednou, tentokráte v hale. Oba týmy se zúčastní halového turnaje který pořádá jeiich mateřský klub tuto sobotu 27.listopadu. Ve sportovní hale v Čapkově ulici (bývalá kasárna na Rozvoji) se Klatovech představí celkem osm týmů. Mimo již avizovaných celků TJ Klatovy A a TJ Klatovy B  přislíbily účast  výběry mužů Strakonic, Vejprnic, Sušice, Nýrska, Horažďovic a plzeňského Rapidu.

Zahájení turnaje ve v 09.00  (předpokládané ukončení ve 14.30 ) hodin.  Každé družstvo tvoří maximálně 12 hráčů uvedených na soupiskách, při utkání na palubovce tvoří počet 1+4 hráčů s hrací dobou 1x15 minut. Družstva budou rozdělena do dvou skupin kde se bude hrát systémem každý s každým . Semifinále hrají družstva umístěná na prvních dvou místech ve skupinách . Následují utkání o 3.místo a turnaj ukončí finále.

Tento silně obsazený turnaj  slibuje zajímavou podívanou kterou si fotbaloví příznivci určitě nenechají ujít.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku