Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
SMUTNÝ KONEC UTKÁNÍ V NEZAMYSLICÍCH

SMUTNÝ KONEC UTKÁNÍ V NEZAMYSLICÍCH

 

V sobotu došlo se smutné shodě náhod na utkání rozdílných úrovní a kategoriích. Jedno však měly společné . Obě nebyla dohrála z důvodu inzultace rozhodčích!

Clumčanech  neunesl tíhu rozhodnutí AR jeden z diváků , příznivců hostů , vnikl na hřiště a fyzicky napadl asistenta rozhodčího na pomezní čáře.

Ve stejný den odpoledne se hrálo utkání  okresního přeboru dorostu skupiny B  v Nezamyslicích . K utkání se nedostavil delegovaný rozhodčí František Petržilka  který po té přijel až na zápas dospělých(prý zaspal?!). Řízení utkání dorostu Nezamyslcice – Chanovice se ujal přítomný kvalifikovaný rozhodčí Václav Jáno. Ve 41.minutě za stavu 4:1 pro domácí byl tento sudí fyzicky napaden vedoucím hostů  Petrem Češkou a zápas tak musel být předčasně ukončen. 

Týden před tím byl fyzicky napaden i rozhodčí po skončení zápasu 1.B třídy v Nepomuku hráčem hostů  Spoje Plzeň. Rozhodnutí disciplinární komise P KFS  v Plzni bylo pro hráče jednoznačné- stop na 6 měsíců, pro hosty zato „sranda“ stojí odečtení bodů po skončení soutěže a finanční postih

Násilí v poslední době jakoby patřilo stále častěji k jevům naší společnosti. Dokážeme mu zabránit na hřištích tak, aby vždy zvítězil jen sport. K tomu musí být vůle všech aktérů zápasů hráčů, funkcionářů, ale také rozhodčích a v neposlední řadě ukázněných diváků. Stále častěji se ale přesvědčujeme o tom, že v řadě zápasů mají podobné situace hodně společného a jen otázkou, kdy násilí bude následovat násilí. Doufejme  že  následné disciplinární tresty dají dalším potencionálním zájemcům o incidenty na hřištích důrazné varování.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku