Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Česká žákovská liga -7. kolo : 25.-26.9. ( předehrávka Vikt. Plzeň - .Klatovy)

 

ČESKÁ LIGA   ŽÁKŮ – s t a r š í

 

S LÍDREM TABULKY CHYBĚLY K ZISKU BODU TŘI MINUTY 

Miroslav Sedlmaier

Miroslav Lev

 

V předehrávce 7.kola žákovské ligy zajížděli fotbalisté z Klatov na hřiště vedoucího týmu ligové tabulky . Viktoria Plzeň zaujímá v našem kraji desítky let vzhledem k výborným podmínkám zcela dominantní postavení. V jeho výběrech tradičně nastupují nejlepší žáci z celého kraje. Z tohoto pohledu lze hodnotit vystoupení starších žáků TJ Klatovy i přes těsnou prohru jako velice úspěšné!

FC Viktoria Plzeň – Klatovy  2 : 1 (1 : 1)

       Domácí podle očekávání začali náporem, ale skórovat se vedoucímu celku tabulky nedařilo. Byly to Klatovy které i  z rychlého protiútoku založeném Mészárosem , Veselka kolmým pasem za obránce vysunul  Vejmelku,   a  ten  si poradil s vybíhajícím brankářem domácích  a bylo to 0:1! . Od úvodních minut v jejich brance hostů doslova čaroval  Blumentritt  Ve  26.minutě se ale zranil a o dvě minuty musel  kapitulovat  před domácím Štverkou a  bylo vyrovnáno.V poločasové přestávce museli trenéři  provést změnu v brance a zraněného Blumentritta nahradil Riška. Také o navázal na výborným výkon svého předchůdce . Předvedl  vynikající zákroky a nutno dodat , že měl i potřebnou dávku štěstí.  Domácí při zoufalém tlaku se podařilo  Klatovy zatlačit před pokutové území . V koncovce byli však značně nemohoucní , jejich zakončení  stály v cestě tyče i břevno Riškovy svatyně a co šlo přímo do branky klatovský gólman bezpečně. Přesto v  67. minutě vstřelili Šverákem druhou branku. D konce zápasu chyběly tři minuty. Proto hosté posílili útok,  hráli vabank, ale slibně vyhlížející gólové šance se jim Vejmelkou ani Veselkou ve vyrovnání nepodařilo proměnit.

Branky: 28. a 67.min. Štverák -  24.-Vejmelka
Rozhodčí : Hajšman Pavel. ŽK 1:1.
Sestava Klatovy: Blumentritt(36.Riška) - Janda,Lávička Mich,,Zazvonil - Riška(36.-Harmady),Veselka - György,Vejmelka,Mészáros,Beisbier(64.-Čipera)- Matějka.

 

Trenér hostů Miroslav Lev: „ Lídra tabulky jsme dokonale potrápili.Přestože domácí měli stálou převahu, dobrou obrannou hrou a vykrýváním klíčových hráčů soupeře Viktoriáni nenašli dlouho recept jak vstřelit branku.Navíc jsme to byli my, kteří jsem šli do vedení po Vejmekově individuální akci Do konce poločasu domácí srovnali. Při tlaku domácích jsme ve druhé čísti úspěšně odolávali a už to vypadalo,že si odvezeme bod za remízu . V závěru nás ale opustilo štěstí a domácím se ale podařilo ale  při minuty před koncem dát vítěznou branku.“

 

http://www.fotbal.cz/c/KaO/Plzensky/Klatovy/Souteze.asp?soutez=322E5A&show=Aktual

 

Tabulka – Česká liga  žáků  - starší   po  7 .kole

===================================================================

 

   ===================================================================   

 

 

ČESKÁ LIGA   ŽÁKŮ – m l a d š í 

 

FC Viktoria Plzeň – Klatovy  8 : 0

 

http://www.fotbal.cz/c/KaO/Plzensky/Klatovy/Souteze.asp?soutez=322F5A&show=Aktual

 

Tabulka – Česká liga žáků  - mladší   po  7 .kole

===================================================================

 

===================================================================

 



Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku