Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Česká liga žáků : 18. - 19.9.

 

ČESKÁ LIGA   ŽÁKŮ – s t a r š í

 

ŠTĚSTÍ SE PŘIKLONILO NA TÁBORSKOU STRANU

 

Týden po nepříjemném debaklu v Českých Budějoviccích měli klatovští ligoví žáci  na to, aby se dali dohromady a byli schopni úspěšně bojovat o další důležité ligové body. Soupeř který přijel do Klatvov z Tábora byl silný, ale také byl k poražení. Jak ukázalo samotné utkání při vyrovnanosti soupeřů často rozhoduje štěstí a to se tentokrát přiklonilo na stranu hostů a  pomohlo jim uchránit cenný jednobodový zisk.

 

Klatovy – Tábor    2 : 2 (1 : 1)

 

Miroslav Lev
 
V Klatovech se hrál vyrovnaný duel . Domácí při závěrečném náporu s možností zisku  tří bodů se štěstěna nepřiklonila na stranu domácích. Již ve 3.minutě mohli domácí jít do vedení, ale střela Vejmelky šla nad soupeřovu branku. Do 25.minuty byla hra vyrovnaná a po ŽK Vejmelky ,který se musel nechat ošetřit se dostal s míčem k brankové čáře Mészáros,přesně odcentroval na nabíhajícího Matějku a ten nekompromisně z voleje skóroval. Jednobrankový náskok  pro Klatovy vydržel pouze pět  minut, neboť  hosté z volného přímého kopu po té Smetanou vyrovnali na 1:1.Do konce poločasu  to byla odkopávaná na obou stranách.Druhý poločas začali lépe hosté a po pěkné kombinační akci ve 43.minutě  se ujal brankou Hojdara i vedení 2:1 Klatovští kluci přidali a vyrovnání přišlo ve 47.minutě po zahrávaném rohovém kopu Matějky. Na něj si naběhl  Zazvonil, odcentroval  před branku , k míči se na brankové čáře dostal Lávička , hlavičkou poslal míč do táborské sítě a  vyrovnal na 2:2.V závěru měli šance György,Vejmelka,Mészáros ale vítěznou branku se nepodařilo vstřelit.

Branky : 25'-1:0-Matějka,47'-2:2-Lávička Michal -  30'-1:1-Smetana,43'-1:2-Hojdar

Rozhodčí : Janoch Marek,Harmady Miloš,Zahrádka Jiří
Divaku : 80
ŽK :  1 : 5.

Ostatní výsledky : ZČE Plzeň-Viktoria Plzeň 0:3

 

 

http://www.fotbal.cz/c/KaO/Plzensky/Klatovy/Souteze.asp?soutez=322E5A&show=Aktual

 

Tabulka – Česká liga  žáků  - starší   po  6 .kole

===================================================================

===================================================================   

 

 

ČESKÁ LIGA   ŽÁKŮ – m l a d š í 

 

Klatovy-Tábor 0:3  (0 : 1)

 

Ludvík Fremut


     Klatovští mladší žáci nezopakovali své nasazení z minulého zápasu, a tak na body opět nedosáhli. I když hra byla v prvním poločase velice vyrovnaná, byli to domácí, kteří v páté minutě po zaváhání v obraně  a špatném odkopu míče obdrželi první branku . V  dalším průběhu hry se již jejich hra v obranné činnosti důsledně zlepšila , ale hra směrem k soupeřově brance jim vůbec nevycházela. Průběh druhého poločasu měl stejnou podobu jako první , když po pěti minutách po změně stran opět domácí lovili míč ze své sítě. Po této brance hosté  hru kontrolovali a Klatovy již se k vážnějšímu ohrožení jejich branky nedostaly. Naopak sami  je zatalačili do defenzívy a výsledkem byl třetí gól v domácí brance.
Rozhodčí :  Janoch. Diváků : 30
Sestava: Kovařík (52´Štěpán), Brož Martin, Ulrych, Gabriel, Zedek (50´Tokár), Uruba, Skala, Lukeš, Koželuh, Lužný (25´Kubaň, 45´Brož Jan), Valeš (58´Vališ)

 

Trenér Ludvík Fremut :
"Naučili jsem se dobře bránit, ale  jsme však velice slabý v ofenzívě. O šanci ohrozit soupeřovu branku jsem se připravili vždy sami, když jsem pokazili skoro každou přihrávku."

 

http://www.fotbal.cz/c/KaO/Plzensky/Klatovy/Souteze.asp?soutez=322F5A&show=Aktual

 

Tabulka – Česká liga žáků  - mladší   po  6 .kole

===================================================================

 Komentáře a podrobnosti k utkání v průběhu pondělí, nejpozději úterý ráno

===================================================================

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku