Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal v Nýrsku skončil překvapením

Přípravný fotbal

 

NÝRSKO S  MÍČKOU V BRANCE PORAZILO KLATOVY

skp okula nýrsko – tj Klatovy 4:2(1:2)

 

Jiří Vondra

Miroslav Sedlmaier

 

 

Na přípravný zápas do Nýrska zavítali  divizní Klatovy. Problém nastal před začátkem zápasu, kdy musel nenadále odcestovat z rodinných důvodů domácí gólman Daněk. Po domluvě obou soupeřů se do nýrské branky postavil Karel Míčka, který v Nýrsku již působil v době vojenské základní služby. Trenér Klatov tak při očekávaném náporu svého mužstva, chtěl svou brankářskou jedničku náležitě prověřit. A tak se také stalo a v domácí  obrana se měla co ohánět. Jenže se ukázalo co udělá z obranou zkušený brankář, který si dokáže  dirigovat obrané řady. Po počátečným tlaku se domácí v 15. minutě dostali do prvního vážnějšího útoku a na jeho konci byl úspěšný Kajínek 1:0. Klatovy opět přidaly na obrátkách a po hrubé chybě domácího Valenty srovnal Skála na 1:1 a ve 40. minutě se chytrým lobem Bělouška ujali vedení.

            I v druhé půli se čekal nápor Klatov. Jenže hráči Nýrska začali více bojovat a tím soupeře dokonale zaskočili. Najednou se hra v poli vyrovnala a míč se stále častěji objevoval i na Klatovské polovině hřiště. Po akci na levé straně se k míči dostal Kajínek a poslal přesný centr na hlavu Kadlece, který v  57. minutě srovnal na 2:2. Dvě minuty po té  využil hrubé chyby obrany Klatov Zahrádka a Nýrsko podruhé v utkání vedlo. Klatovský tým se snažil o vyrovnání výsledku, jenže v 79. minutě po další chybě Klatov v obrané fázi se po druhé v zápase trefil Kadlec a o výsledku bylo rozhodnuto. Konečný nápor hostů v závěru utkání byl totiž již bezzubý a na zlikvidování náskoku Okuly již jim nezbyl klid ani čas.

Branky: Kajínek, Kadlec 2 , Zahrádka – Skála, Běloušek

Rozhodčí: Balák – Vondra, Černý.

Sestavy: Nýrsko – Míčka – Hájek, Valenta, Šteiner, Smolík(Běl) – Šůs(Kadlec), Zwiefelhofer, Kajínek, Ulip – Zahrádka, Valíček(Rubáš).

Klatovy: Karolín – Javůrek, Viktora, Verner, Voborník, Hovorka, Vonášek, Běloušek, Janek, Zedník, Skála(střídali  Kotáb, Kopp, Vítovec a  Holiš).

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku