Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Z kolince do pražské Sparty

Z KOLINCE MÍŘÍ DO PRAŽSKÉ SPARTY

 

Tréninkové centrum AC Sparta Praha bylo první zářijovou v sobotu  plné velkých hvězd. Ronaldo, Nedvěd, Poborský a další toužili po jediném  stát se sparťanem. Na Strahově se totiž uskutečnil nábor nových talentů.
V doprovodu rodičů a prarodičů jich dorazilo téměř 70 a řada z nich s jasným cílem: stát se novou fotbalovou hvězdou. Dokazovaly to fotbalové dresy se jmény slavných hvězd, v nichž se prckové ve věku od pěti do devíti let přišli ukázat sparťanským trenérům a říci si o své první ´angažmá´. Jejich počínání sledoval také trenér František Straka a Lukáše Zelenka s Milanem Pacandou.
Ze sedmi desítek malých plejerů nakonec sparťanští trenéři vybrali necelou dvacítku hochů, kteří obléknou rudý dres. „Hlavně  na sobě makejte, ať jste tak daleko jako třeba Pavel Nedvěd“, motivoval chlapce trenér letenského áčka. „Podmínky pro to tady na Strahově máte dokonalé, mnohonásobně převyšují zázemí v Německu“  dodal kouč a spolu se Zelenkou a Pacandou zamířil do hloučků podpisů chtivých fotbalových nadějí.
A to nejhezčí na závěr. Do ročníku narození k 1998  mezi čtveřicí vyvolených figuroval i
David Milfort ze Sokola Kolinec !!! 

Tento článek čerpá  z internetových stránek  www.sparta.cz. Otec  Milan Milfort  i syn David spolu s  nimi ostatními  mládežnickými trenéry v Kolinci mohou být pyšní, neboť je to pro ně velký úspěch a mi jim k němu blahopřejeme a přejeme Davidovi, aby se mu jeho sen nastoupit co nejdříve ve sparťanském dresu vyplnil.  





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku