Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Z přípravných fotbalových zápasů


Přípravné utkání
Muži
MOCHTÍN - DLOUHÁ VES 3 : 3 Za úmorného vedra se hrá v Mochtíně přípravný zápas ve kterém změřili síly týmy které se připravují na start v 1.B třídě. Domácí získali dvoubrankový náskok když vedli 3:1. Hosté v závěru dvěma slepenými góly upravili na konečnou remízu. Poločas: 2:1.Rozhodčí : Lažánek L. Branky : Mareš 2, Švátora Petr – Hubený, Valvoda, Rovňan R..
Dorost
FK SVÉRADICE - CHANOS CHANOVICE 10:0 (7:0) V přípravném utkání dorostenců neměli hosté, kteří mužstvo teprve přepravují k návratu do okresních mistrovských soutěží, šanci na úspěch. Domácí fotbalisté měli po celé utkání hru pod kontrolu a s chutí si zastříleli. Branky: Větrovec 3, Z.Prokopec 2, Vonášek, Vlček (PK), Dušek, Š.Kulhánek, Končelík. Sestava Svéradic: Cihla (46.Viktora) - Bartuška, Bouše, Š.Kulhánek, Dušek - Vonášek, Končelík, Z.Prokopec, O.Kulhánek - J.Větrovec, Vlček střídali: Valach, Tichý
Ž á c i
POSLEDNÍ PŘÍPRAVA NA ŽÁKOVSKOU LIGU SE NEVYDAŘILA KLATOVY – DOMAŽLICE starší 0 : 2 Poslední přípravné utkání se domácím žákům vůbec nepovedlo.V poměrně vyrovnaném utkání se první poločas odvíjel příznivěji pro domácí ale bez zakončení.Soupeř využíval chyb ale ani on se ke vstřelení branky nedostal.Do druhého poločasu domácí vystřídali aby umožnili hrát i hráčům na lavičce, přesto až do 57.min. byl stav 0:0.V této minutě uviděl domažlický Zlámal špatně postaveného brankáře Rišku a střelou k tyči poslal hosty do vedení.Domácí odpověděli náporem , Následovala série šancí Klatovanů, třikrát Vejmelka, dvakrát Kazmičík a ani Matějka s Beisbierem neprotrhli střeleckou smůlu a v samotném závěru přišel trest, když ze 30 m znovu domažličtí využili Hartlem špatně vybíhajícího brankáře Klatov a uzavřeli stav utkání na 0:2 v jejich prospěch. Poločas : 0 : 0. : 57.min.0:1 Zlámal, 70.min.0:2 Hartl. Rozhodčí : Špindlerová. Sestava Klattov:Blumentritt(36.Riška) - Janda(36.-Křížek), Lávička Mich.,Zazvonil - Veselka - György(36.Kazmirčík),Mészáros,Harmady, Beisbier(36. Čipera) - Vejmelka, Matějka. KLATOVY – DOMAŽLICE mladší 2:1 (0:1) Branky : 35.min. 1:1 Kubaň a 43.min. 2:1 Lukeš SKP OKULA NÝRSKO - KLATOVY B 2:5 (1:3) Rezervní tým ligových žáků se připravuje na svojí premiéru v krajské soutěži kam si vybojoval postup. Dalším soupeřem jim byl tým Okuly který rovněž po sestupu z krajského přeboru bude v této soutěži startovat. Branky Klatov B : 3-Šťastný(6.,23.,32.),1x-Kejha(50.), 1-Klásek(53.). Domácí skórovali dvakrát. V 17.min. na 1:1 Kováčem a tentýž hráč v 62.minutě snižoval na 2:5.



Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku