Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Z fotbalového zákulisí

Z fotbalového zákulisí
  • Přípravné utkání TJ Klatovy – Slavoj Mýto řídil jako hlavní rozhodčí Jiří Bureš . Také pro něho to byla první příprava na novou sezónu. Na základě výsledků z dvouletého působení v divizi byl tento sudí, jinak skromný člověk, výborný kamarád a předseda komise rozhodčích OFS Klatovy povýšen a bude řídit jako hlavní rozhodčí utkání České fotbalové ligy!
  • Mezi největší hvězdy a zároveň nejzkušenější fotbalisty výběru trenéra Josefa Zvoniče by měl patřit skromný fotbalista Roman Vonášek. Ten v Pošumaví již hrál, když na vojně oblékal dres Okuly Nýrsko. Po té ho fotbalová veřejnost znala z působení v ligovém týmu Sparty Praha. Nyní po zahraničním angažmá v Belgii se vrací opět zpět na Šumavu a bude reprezentovat město karafiátů.
  • Odchovanec TJ Klatovy Jan Kotáb se po hostování v Příbrami kde hrál dorosteneckou ligu za Marilu Příbram rovněž vrací na pažit hřiště Pod černou věží. Od jeho návratu se očekává více než zatím sám hráč předvedl.
  • Hostovat v Klatovech bude i brankář Martin Macho, kmenový hráč Slávie Praha který naposledy hostoval v Příbrami. Ten by rozšířit konkurenci v brance Klatov . Po odchodu brankáře Paštěky vedle kmenového hráče TJ Klatovy Jarolíma zkouší trenéři na postu gólmana Jaroslava Březinu z Junioru Praha
  • V obraných řadách TJ Klatovy by mělo dojít k posílení této formace příchodem Zdeňka Bečka, hráče který kopal v Xaverově II.ligu.
  • Do Sušice se vrací místní odchovanec Michal Holý. Po absolvování školy kdy hostoval v Marile Příbram se zapojil do přípravy v týmu trenéra Stanislava Trnky. Zapsal se v něm hned v prvním přípravném zápase s týmem z Blatné ve kterém dal Michal Holý jedinou branku tohoto duelu.
  • Zuby si brousili na získání průbojného útočníka Miroslava Sůse celá řada trenérů kteří si přáli tohoto koncového hráče mít v sestavě . Zřejmě se to podaří nakonec nováčkovi krajského přeboru Okule Nýrsko.



    Reklama - tyto stránky sponzorují :

    Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
    Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

    Zpět - návrat na předchozí stránku