Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Souhrn videí a foto z akcí Okresního fotbalového svazu v období od r.2011 do r. 2023

VZPOMÍNKY PATŘÍ K ŽIVOTU A ZA ŽIVOT JE NA CO VZPOMÍNAT

Pro každého nastane někdy čas vzpomínek a bilancování. Jelikož jsem více než 60 let svého života se aktivně věnovat sportu , pak je zřejmé, že drtivá část vzpomínek bude o fotbalu. S fotbalem je spojena i moje další záliba a ta byla ryze zpravodajská. Od 24 let jsem na různých úrovní spolupracoval se sdělovacími prostředky na úrovni kraje a okresu. K tomu abych se jako dopisovatel uplatnil jsem potřebovat k článkům dokládat i fotografie. Vedle fotoaparátu se později se zavedením internetu ještě přidala kamera k pořizování videozáznamů a různých klipů. Po zřízení vlastních webových stránek Fotbal , Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko na www.sumavanet.cz/fotbal v roce 2001 bylo foto a video nedílnou součástí sdílení informacím návštěvníkům stránek. Proto bylo také pochopitelné, že jsem tímto způsobem dokumentoval i některé akce na úrovni Okresního fotbalového svazu Klatovy.
Tak vznikly desítky videozáznamů a tisíce fotografií. Z minulosti řada je nedohledně pryč a to jednak se zánikem některých webů a úložišť . To také postihlo mé již vzpomínané webové stránky, kdy řada odkazů na foto z dob dřívějších je nefunkčních. V tomto dokumentu jsem se pokusil alespoň část mých videí a foto z posledních let soustředit na jedno místo. Ostatně podobný cíl sumarizace mám i s některými články a materiály z mých web. stránek. Snad se o to z části později podaří. Ono již při sledování většiny videí a foto si vlastně uvědomíme, že celá řada těch funkcionářů kteří se VH a aktivů zúčastňovali a nebo byli odměňováni OFS  již bohužel mezi námi není. Obdobně je tomu i u vidí ze školení rozhodčích. Je to i příležitost si je připomenout a i jim věnovat krátkou vzpomínku. Všichni si to zaslouží!!
Níže umístěné video a foto jsem rozdělil do čtyřech částí. V první části jsou videa z jednání Valných hromad OFS Klatovy. Druhá část obsahuje souhrn videí a foto z letních aktivů OFS Klatovy. Ve III. části jsou videa a foto mnou pořízené ze školení rozhodčích OFS Klatovy v období od r. 2011–2022. Bohužel záznam ze školení rozhodčích v roce 2023 z důvodu mého onemocnění již chybí. Ve IV. části jsou videa ostatní, mimo jiné z otevření hřišť v Měcholupech a UMT v Klatovech a akcí mládeže. Jedná se pouze o výběr videí a foto, další videa a foto jsou na mých webových stránkách v části videa, anebo jsem je jako sekretář OFS uložil na stránky OFS www.fotbal.cz.Malá poznámka na závěr. Za období kdy jsem začal provozovat tyto webové stránky bylo uloženo na můj kanál Sedlmaier111  u YouTube na 420 videí. Tyto videa jsou všem k dispozici ke shlédnutí a já nehodlám tento kanál Sedlmaier111 na YouTube zrušit. A taky proč, ať slouží všem.

Část I.    VALNÉ HROMADY OKRESNÍHO FOTBALOVÉHO SVAZU KLATOVY  

  
  

  Část II. LETNÍ  (losovací) AKTIVY OKRESNÍHO FOTBALOVÉHO SVAZU KLATOVY


     

Část III. ŠKOLENÍ A DOŠKOLENÍ ROZHODČÍCH - AKCE  KOMISE ROZHODČÍCH OFS  KLATOVY

                 

Část IV. RŮZNÉ



          




Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku