Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Krásné číslo 2 300 000 !


Krásné číslo 2 300 000 jsem dnes 9.1.2024 zahlédl na počítači počtu návštěv na mých webových stránkách KLATOVSKO-SUŠICKO – HORAŽĎOVICKO – www.sumavanet.cz/fotbal , a to mi dělá radost.
I když je ve fotbale momentálně „klid zbraní“ přesto je co nabídnout a třeba zalistovat v obsahu stránek které budou v květnu toho roku jim v provozu neuvěřitelných 23 let !!!!
V tomto období postupně dochází na aktualizaci v části STATISTIKY s údaji od r. 1989 (tabulky, žebříčky, zapojení A a B týmů mužů v soutěžích od a umístění a v části VÝSLEDKY jsou k dispozici všechny soutěže (výsledky a tabulky) s účastí týmů z Pošumaví dospělých a mládeže . Po rozkliknutí V části VÝSLEDKY příslušné soutěže dle kategorií naleznete dolní části názvy soutěží a následně obsah , který je paralelně totožný s webovými stránkami FAČR příslušných řídících svazů těchto soutěží. Mimo jiné v nich naleznete i rozlosování jarní části těchto soutěží. Výhoda jednoznačná, vše z jednoho místa bez přepínání na příslušné weby FAČR. Nové příspěvky jsou zjevně patrné podle zadaného datumu zveřejnění v části PŘEČTE SI .
Děkuji za zájem .
Miroslav Sedlmaier  





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku