Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Odešel Josef Beran člověk s velkým srdcem pro strážovský fotbal

ODEŠLA VELKÁ OSOBNOIST STRÁŽOVSKÉ KOPANÉ
V těchto dnech zastihla nejen funkcionáře a příznivce fotbalu ve Strážově velmi smutná zpráva. Do fotbalového nebe odešla 16.srpna velká ikona místního fotbalu a vážená osobnost města Strážov Josef Beran. Tato zpráva o jeho úmrtí přišla uprostřed měsíce ve kterém každoročně se svými nejbližšími a velmi často se svými sportovními přáteli oslavoval své narozeniny. Letos to bylo při oslavách 93. narozenin bohužel naposled. Asi to tak možná měl námi všemi milovaný a obdivovaný Josef Beran možná naplánováno... Odešel do fotbalového nebe s pocitem dobře vykonané práce. Odešel s vědomím, že tomu čemu věnoval velkou část svého života, sportu a místnímu fotbalu má šikovné a i pro další léta úspěšné nástupce. V červnu ještě měl možnost si užít radosti z postupu místního týmu do krajské soutěže. Do soutěže do které Strážov desítky let nejen v minulosti , ale i s současnosti patřil a byl stálým účastníkem.
Radost z postupu nyní střídá smutek . Smutek z odchodu člověka, který pro fotbal ve Strážově jako dlouholetý předseda a sekretář klubu v minulosti udělal tolik, co se ani penězi nedá vyčíslit. Předseda klubu to bylo , je a bude pouhé pozlátko. Ve skutečnosti, tak jak to ostatně ve vesnických klubech bývalo, je a bude je tato funkce hromosvodem pro případ klubových neúspěchů, ale jinak jak se říká je to funkce s označením - děvečka pro všechno. A to platilo i v případě Josefa Berana a od nás všech mu za to DĚKUJEME ! Poděkování přichází již pozdě, ale musí zaznít. Snad mu kluci z jeho klubu SK Kovodružstvo Strážov budou v jeho novém působišti, ve fotbalovém nebi dělat radost . Čest jeho památce!
Všem nejbližším, rodinným příslušníkům a příbuzným upřímnou soustrast.
Poslední rozloučení se zesnulým je v sobotu 27.srpna 2022 v 11:00 v kostele sv. Jiří ve Strážově a po zádušní mši bude uložen do rodinného hrobu na místním hřbitově.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku