Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Tečku za fotbalovým rokem 2021 udělali ti nejmladší

TEČKU ZA ÚSPĚŠNOU SEZÓNOU OKRESNÍCH FOTBALOVÝCH VÝBĚRŮ Z POŠUMAVÍ I ROKEM 2021 UDĚLALI TI NEJMLADŠÍ

Přestože letošní kalendářní fotbalový rok výrazně ovlivnila pokračující epidemie, byla z pohledu na činnost okresních výběrů Okresního fotbalového svazu široká a výsledkově velice úspěšná. Vedle dlouhodobě nejúspěšnějšího výběru v kategorii u U12, který roky dominuje mezi okresními výběry v kraji se úspěšně daří komisi mládeže pod vedením jeho předsedy Davida Gajduška, grassroots trenéra mládeže FAČR i dalším výběrům OFS, U11, U13. Tečku za úspěšnou sezónou výběrů z Pošumaví udělili ti nejmladší v sobotu 18.12.2021, kteří absolvovali vítězné bitvy na miniturnaji pořádaném FC Victoria Plzeň.
Na úspěšném roce 2021 okresních žákovských výběrů má velký podíl práce všech trenérů mládeže fotbalových klubů z Pošumaví. Těm všem patří velké poděkování za to, že i přes složitost dnešní doby drží prapor kvality fotbalového potěru v působnosti OFS Klatovy v rámci kraje hodně vysoko!

Nejmladší výběr OFS Klatovy potvrdil v Plzni svůj velký potenciál

Nejmladší okresní výběr dětí do 9 let měl možnost poměřit v sobotu 18.12. své dovednosti s dětmi z FC Viktoria Plzeň a SK Petřín.

Trenéři Petr Kolařík a Josef Korbel měli k dispozici 15 dětí z 8 týmů našeho okresu a i když se ve společné kabině kluci viděli jako spoluhráči poprvé, na herním projevu týmu to nebylo vůbec znát. Oba zápasy s FC VP a SK Petřín odehráli kluci parádně a navíc, co se týče individuálních dovedností rozhodně za soupeři nezaostávali. Zápasy šly rychle po sobě a kluci si je náramně užili. Chtěli bychom poděkovat Viktorce Plzeň za pozvání a určitě podobnou akci na jaře zopakujeme…

Výkon našich nejmladších byl určitě povedený. Ve svých řadách máme mnoho individualit i dětí, které hru vnímají více kolektivně, takže ten pravý týmový mix…Určitě se zaslouží poděkovat trenérům jednotlivých dětí za jejich velmi dobrou práci a zapomenout nemůžeme ani na rodiče, kteří vytváří dětem potřebný servis.

Výběr OFS Klatovy reprezentovali:

Josef Korbel, Tomáš Salaba ( Horažďovice ), František Jílek ( Hrádek ), Radek Mantl ( Kašperské Hory ), Tobiáš Vondřička ( Kolinec ), Jan Pojar, Filip Mašek, Michal Hulec ( Luby ), Tobiáš Kolář ( Mochtín ), Jakub Lehečka, Ondřej Valenta ( Nýrsko ), Antonín Baierl, Václav Faic, Matěj Kolařík, Martin Vospěl ( Sušice ).





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku