Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Výběr OFS U13 silné konkurenci v Plzni sbíral zkušenosti

OKRESNÍ VÝBĚR U13 OFS KLATOVY TENTOKRÁTE VÝSLEDKY NEPŘESVĚDČIL

 Halový turnaj okresních výběrů v plzeňské Lokomotivě pro regionální tréninková centra sehráli v neděli naše fotbalové naděje z Pošumaví výběru ročníku 2009 v kategorii U13. Zajímavou konfrontací nejen proti nadějím všech okresů z našeho kraje, ale tentokrát i zúčastnivším se borcům z Karlovarského kraje a samotnému výběru největšího klubu v kraji Viktorie Plzeň si prošli kluci tohoto ročníku.
Trenér výběru OFS Klatovy Pavel Vacek : „ Bylo znát, že hala není úplně to pravé ořechové pro náš výběr. Sice jsme propadli pouze jednou, právě v duelu s OFS Karlovy Vary, ale i v dalších zápasech jsme nebyli dostatečně efektivní, a tudíž nedokázali udržet úplně krok po celé zápasy se soupeři, kteří sice nebyli lepší, ale lépe zvládli určité herní situace a nástrahy haly v systému 4 hráčů v poli + brankář. Proto jsme pocit vítězství zažili pouze jedenkrát, uhráli pak ještě dva body za remízy a po celkovém 7.místě jsme odjížděli lehce zklamáni. Každopádně potenciál kluci mají a určitě další pílí v tréninku a po dalších kvalitních zápasech či turnajích se mohou posouvat a zažít s fotbalem hezké zážitky!“
Turnaj bez porážky vyhrála Viktoria Plzeň před Karlovými Vary, bronz bral výběr z Domažlicka. Dále byli 4. Plzeň Město, 5. společný tým Plzně Severu a Tachova, 6. Rokycany, 7.OFS Klatovy a černý Petr zbyl na Plzeň Jih.
Výsledky výběru z Pošumaví: Klatovy – Plzeň Jih 2:2; Klatovy - Rokycany 2:1; Klatovy -Tachov/ Plzeň Sever 4:5; Klatovy - Karlovy Vary 1:8; Klatovy - Domažlice 2:2; Klatovy - Viktoria Plzeň 2:3; Klatovy - Plzeň Město 1:4.
Okresní fotbalový svaz Klatovy v kategorii U13 reprezentovali: Jakub Lávička z Horažďovic, Tomáš Prexl a Michal Šašek z Hrádku, Jan Kalaš a Václav Pitra z Lub, Matyáš Borský , Marek Hošek a Jan Ticháček z Klatov, z Nýrska pak Jan Šiška.
Střelci branek týmu z Pošumaví : Kalaš 5; Hošek 3; Šašek 3; Šiška 2; Ticháček 1.






Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku