Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Výpis z poslední jednání prostřednictvím videokonference VV FAČR

Výpis z posledního jednání VV FAČR, který se sešel prostřednictvím online videokonference

FAČR, která mění věk, který je potřeba dovršit, aby se fyzická osoba mohla registrovat jako člen FAČR

ČLENEM FOTBALOVÉ ASOCIACE JIŽ MŮŽE BÝT FYZISKÁ OSOBA PO DOVRŠENÍ VĚKU TŘÍ LET _____________________________________________________________________________________

FAČR, která mění věk, který je potřeba dovršit, aby se fyzická osoba mohla registrovat jako člen FAČR tak, že nově je potřeba, aby fyzická osoba, který se chce registrovat jako člen FAČR, dovršila nejméně věku tří let.

· VV FAČR schvaluje novelizaci Evidenčního a registračního řádu FAČR, a to s platností od 27. 10. 2020.

VV FAČR přijal úpravu Evidenčního a registračního řádu FAČR, která mění věk, který je potřeba dovršit, aby se fyzická osoba mohla registrovat jako člen FAČR, tak, že nově je potřeba, aby fyzická osoba, který se chce registrovat jako člen FAČR, dovršila nejméně věku tří let.
Ve smyslu výše uvedeného bylo jednak doplněno ustanovení § 2 odst. 1 písm. f) Evidenčního a registračního řádu FAČR, a to tak, že nově toto ustanovení zní následovně:
„člen FAČR – fyzická osoba, která dovršila nejméně věku tří let, nebo právnická osoba, která je v souladu se Stanovami zaregistrována jako člen FAČR“,
a jednak ustanovení § 16 odst. 1 Evidenčního a registračního řádu FAČR tak, že nově toto ustanovení zní následovně:
„Fyzická osoba se registruje vlastním postupem jako člen FAČR tak, že nejprve vyplní elektronickou žádost označenou „Přihláška fyzické osoby za člena Fotbalové asociace České republiky“ umístěnou na subdoméně Portálu is.fotbal.cz. Fyzická osoba se může registrovat jako člen FAČR pouze v případě, že dovršila nejméně věku tří let.“.


· VV FAČR schvaluje, že se soutěžní ročník 2020/21, ohledně mistrovských a pohárových soutěží, vyjma soutěží v příslušnosti Ligové fotbalové asociace, přerušuje do dne 31. 12. 2020 do 23:59 hod. Po dobu přerušení nejsou řídící orgány soutěže oprávněny schválit konání mistrovských a pohárových utkání.

· VV FAČR schvaluje po dobu pandemie formu distančního zasedání VV FAČR s využitím online elektronických zařízení.

· VV FAČR se shodl na tom, že neplánuje svolat Mimořádnou valnou hromadu. Nejdříve proběhnou od ledna do března 2021 valné hromady jednotlivých OFS a KFS, následně se bude, a to ještě před finálovým turnajem EURO, konat řádná valná hromada, která bude zároveň valnou hromadou volební.

· VV FAČR bere na vědomí informace o dalších krocích a aktuálních opatřeních ze strany Asociace, které mají jednak reagovat na aktuální situaci kolem trestně stíhaných osob a také jí předcházet směrem do budoucna.

· VV FAČR stanovil legislativní rámec pro konání ústního jednání ve smyslu ustanovení § 54 Procesního řádu FAČR distanční formou prostřednictvím videokonference na online platformě Microsoft Teams. Současná situace ve společnosti vzniknuvší v důsledku pandemie nemoci COVID-19, znemožňuje nebo výrazně omezuje možnosti konání ústního jednání standardní formou. Bez realizace ústního jednání distanční formou prostřednictvím videokonference na online platformě Microsoft Teams by v důsledku výše uvedeného docházelo k průtahům v řízení, přičemž s ohledem na to, že omezení, ať už v přísnější nebo mírnější formě, jsou ve společnosti v platnosti již od března tohoto kalendářní roku, není jasné, kdy by realizace ústního jednání standardní formou bylo možné.






Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku