Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.A třída - 5.kolo 19.-20.9.20


Výsledky kola

Tabulka

Příští kolo


ZTRÁTA V DERBY V MOCHTÍNĚ PŘIBRZDILA ROZJETÉ ŽICHOVICE

Svéradice dostaly doma bůra

V Mochtíně skórovali pouze domácí - vlastňáka si dal Zbyněk Smolík
Sušický útočník Dominik Vašák v roli brankáře

Luby po prohře se Slavojem Žihle zůstaly jako jediné bez bodů


V sobotu došlo v Mochtíně na další derbíčko dvou stálých účastníků 1.A třídy z Pošumaví. Duely domácího Sokola s celkem, který si dává velké postupové ambice ze Žichovic mají různorodé výsledky, nicméně nejčastěji diváci si moc branek neužijí a oba soupeři po skončení zápasu si to ještě rozdávají o druhý bod ve střelbě pokutových kopů. Po výjimce v minulém podzimu, kdy diváci viděli deset branek po brankové přestřelce 4:6 pro hosty tomu bylo podobně i letos. Netradičně ale poprvé skórovali v tomto měření sil pouze domácí, a to zásluhou vyrovnání na konečných 1:1 vlastním gólem jinak hráče, který dává branky do opačné sítě soupeřů, Zbyňka Smolíka. Trenér hostů Michal Čadek po té, kdy Mochtín v minulém kole se rozsypal v druhé půli v Sušici a inkasoval v ní pět gólů určitě věřil v lepší výsledek, nicméně i neúčast kanonýra Iona Butnara zřejmě sehrála své.

Sušici čekal venku na podzim po prvním bodovém zisku nad Mochtínem bezesporu nejsilnější soupeř, divizní rezerva SK Petřín. V Plzni musel úlohu střelce týmu Vašák vyměnit za brankářské rukavice a nevedl si v brance hostů vůbec špatně. Útočná síla domácích je ale nezadržitelná o čemž se přesvědčili hráči z města na Otavě. I tak, ale v Plzni odehráli na hřišti silného soupeře nejvyrovnanější partii z dosud týmů, které se zde na podzim představily.

Na hřišti soupeře do Žihle zajížděly Luby. Oběma celkům se očividně na podzim nedařilo a oba byly dosud bez bodů. Po tomto souboji to o domácím Slavoji neplatí a černý Petr v tabulce zůstal Startu Luby. Lubští na umělku domácího Slavoje nastoupili s velmi nezkušeným týmem, ve které bylo šest hráčů mladších dvaceti let a další tři byli jen o dva roky starší. Navíc domácím zásluhou vydařených začátků obou poločasů získali dvoubrankové vedení. Na to Start nestačil dostatečným způsobem zareagovat. V samotném závěru přišel i o vyloučeného Čížka, který nedohrál již druhé utkání za sebou a domácí si zisk cenných bodů pohlídali. Luby tak čekání na první bodový zisk i po pátém kole musely odložit. Vzhledem k tomu, že v příštím kole je čeká další zápas venku na půdě velmi silného soupeře v Radnici, je tato naděje z kategorie minimálních.

Svéradice po záblesku v podobě šťastné výhry v Lubech doma dostaly nepříjemnou sprchu v podobě nepopulárního bůra, ale se ziskem šesti bodů se jim zatím v tabulce daleko lépe dýchá jež právě Startu Luby a TJ Sušice u které se po návratu do týmu Miroslava Vrhela předpokládá s příchodem gólů tohoto kanonýra předpokládá další vzestup.


SK PETŘÍN PLZEŇ B - TJ SUŠICE 4:2 (3:2)

Branky: 4. Štefl Matěj, 14. Bílik Kryštof, 39. Štefl Matěj, 78. Provod Michal - 29. Míčka Ondřej, 40. Vrhel Miroslav

Rozhodčí: Jirsa Lukáš - Havránek Martin, Schneider Josef. Delegát: Aubrecht Josef, 80 diváků, ŽK 2:0.

SK PETŘÍN Plzeň B: P. Hrabačka – P. Škarda, J. Tětek (ŽK), J. Vodrážka, M. Trojovský, M. Štefl (73. M. Provod), K. Bílik (73. Z. Šimáně), J. Šulc (77. V. Suchý), D. Voves (46. L. Zoubek), J. Levý (ŽK) (46. D. Heller), A. Kohout.

TJ Sušice: D. Vašák – A. Pivetz, O. Skrbek, L. Kodýdek, T. Marek, M. Kramár (69. O. Faraon Catalin), T. Klíma, Š. Krůs, J. Králík (81. Š. Tuček), M. Vrhel (85. P. Hubáček), O. Míčka.

TJ SOKOL MOCHTÍN - TJ ŽICHOVICE 1:1 (1:0) PK 3:4

Branky: 36. Šafránek Jan - 68. Smolík Zbyněk (vl.)

Rozhodčí: Strolený Petr - Kříž Lukáš, Říha Zdeněk. Delegát: Rauch Pavel, 100 diváků, ŽK 3:3.
Sokol Mochtín: M. Blahník – S. Spasov (ŽK), J. Bejvl, S. Strejc, T. Velek (73. M. Pryimak), D. Gajdušek (ŽK), J. Šafránek, Z. Smolík, M. Kapusta (ŽK) (62. J. Osvald), J. Dolejš, J. Pretzelmayer.

TJ Žichovice: J. Landa – J. Havel, D. Žáček, P. Čadek (ŽK), J. Volf, K. Krejčí, Š. Říha (ŽK), J. Krýsl (ŽK), T. Hnídek, O. Chalupa, J. Motl (82. P. Rojík).

FK SVÉRADICE - TJ START BĚLÁ NAD RADBUZOU 0:5 (0:3)

Branky: 19. Frank Dominik, 29. Jarina Pavel, 40. Jarina Pavel, 68. Sobolík Lukáš, 87. Cingroš Patrik

Rozhodčí: Vomastek Daniel - Kračmer Marek, Duspiva Václav. Delegát: Lešetický Vladimír, 130 diváků, ŽK 2:1.

FK Svéradice: M. Soukup – M. Petrásek (ŽK) (60. M. Hrubeš), V. Beránek, V. Brůha, M. Heimlich (46. P. Chládek (ŽK)), M. Hájek, E. Bouše, S. Makovec, l. Pícka, F. Nováček, R. Kába.

TJ Start Bělá nad R.: T. Jarina – M. Blacký, J. Brejcha (75. R. Černý), D. Frank, L. Černý, M. Černý (65. V. Iščenko), M. Šinál, L. Sobotník (85. P. Cingroš), M. Tomášek (ŽK), P. Jarina, V. Landrgot.

TJ SLAVOJ ŽIHLE - TJ START LUBY 2:0 (1:0)

Branky: 11. Brož Jiří, 46. Brož Jiří

Rozhodčí: Fanfule Ladislav - Kříž Jiří, Štěpán Zdeněk. Delegát: Ďugel Pavol, 60 diváků, ŽK 2:3,ČK 0:1 (87.Čížek Aleš 2 ŽK).

Slavoj Žihle: J. Huček – V. Churavý (46. L. Milan), R. Otcovský, L. Meiner, P. Malý, J. Brož, M. Morgenstern, T. Přibyl (ŽK), J. Šafář (ŽK), J. Masopust, S. Peterka.

TJ Start Luby: V. Hromada – A. Čížek (2 ŽK) (ČK 87), M. Vejskal, T. Votava, T. Bureš, V. Maňas (59. R. Holub), J. Jirotka (59. H. Pikhart), V. Koželuh, J. Havlíček (82. M. Irlbek), M. Sysel (ŽK), K. Šleis.

FC ROKYCANY B - TJ SVATOBOR HRÁDEK  3:1 (1:1)

Branky: 26. Holek Dušan, 76. Drábek Jiří, 88. Hájek Dominik - 45. Kutil Libor

Rozhodčí: Schneider Josef - Křen Jiří, Smitka Josef. Delegát: Bartošek Zdeněk,100 diváků, ŽK 3:2.

FK BOHEMIA KAZNĚJOV - FK ŽÁKAVA 2:2 (1:2) PK 4:2

Branky: 17. Tichý Michal, 70. Vaneš Tomáš - 25. Smazal Jan, 39. Smazal Jan

Rozhodčí: Sirový Václav - Sladký Stanislav, Doksanský Tomáš. Delegát: Kvasnička Ladislav, 100 diváků, ŽK 3:3.

Bohemia Kaznějov: T. Valeš – M. Vondráček (90. M. Fedorco), T. Vaneš, O. Běhounek (ŽK), J. Gajdošík, V. Višňovský (79. M. Polívka), J. Hyneš (86. J. Uher), J. Kopač (ŽK), J. Vondráček, M. Mareš, M. Tichý (ŽK).

FK Žákava: T. Košnar – J. Aubrecht (77. R. Škala), J. Vinkelhofer, J. Tišl, S. Nekola, M. Štětina (ŽK) (85. L. Drugda), T. Nekola, M. Skala, M. Boukal, J. Smazal (ŽK), V. Mencl (ŽK).

TJ SOKOL KRALOVICE - TJ KOŠUTKA PLZEŇ

Poznámka: ODLOŽENO!!


 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku