Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Tento ročník by mohl být ve III. třídě docela zajímavý


Výsledky kola

Tabulka

Příští kolo

SUŠICE B A VEŘECHOV NA PRVNÍCH DVOU MÍSTECH

JANOVICKÁ REZERVA SE ANI PODRUHÉ NEVRÁTILA S PRÁZDNOU

ŠVIHOVU SE DOMA PODAŘIL DOKONALÝ OBRAT

Na úvod III. třídy zajížděli hráči janovické rezervy dvakrát na hřiště soupeřů a ani jednou se nevraceli s prázdnou. Po vítězství v Železné Rudě si dovezli bod i z horké půdy Sokola Kolinec. ‚
Zajímavý zápas mezi dvěma soupeři, kteří rozhodně nechtějí hrát v této soutěži druhé housle se hrál ve Švihově. Domácím dělal v prvním poločase velké starosti kanonýr hostů Michal Poupa a jeho hattrickem odcházeli do kabin k poločasové přestávce hosté s jednobrankovým vedením které ještě po hodině hry čtvrtou brankou M.Poupy zvýšili na dvoubrankový rozdíl. Ve zbývající půlhodině domácí předvedli kanonádu v podobě šesti gólů a téměř ztracené body zůstaly nakonec pro ně doma.
Do čela tabulky jen horším skóre se vyšvihl Sokol Veřechov, který svůj tým pro nový ročník posílil o šikovné hráče. Jednadvacetiletý Klas Václav (21 let) který prošel kluby Pfeifer Chanovice, FK Svéradice, TJ Sušice, naposledy působil v Chanovicích a po svém přestupu v prvním utkání za nový klub nedohrál, když v 85.minutě uviděl druhou a následně také červenou kartu. Ještě o tři roky mladší jeho nový spoluhráč Boček Jakub přišel v posledním přestupním termínu do Veřechova jako odchovanec horažďovické kopané a ve svém druhém startu v duelu s SK Bolešiny B se výborně zapsal tím, že vstřelil čtyři ze šesti branek.
Svůj úzký kádr také rozšířil SK Velhartice. Přišel Václav Jech (28 let) , který jako bývalý hráč Hrádku hrával za Sušici a jeho posledním působištěm byly Žichovice kde pravidelně nastupoval za místní áčko v 1.A třídě . O tom, že bude platnou posilou místního SK přesvědčil hned při svém prvním startu. Zapsal se do listiny střelců a čtvrtou brankou jistil první body Velhartic získané v novém soutěžním ročníku.
Ukazuje se, že tento ročník by ve III. třídě mohl být hodně zajímavý.






Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku