Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Ve IV.třídě sk. A střelci nezaháleli s průměrem 9 gólů na zápas


Výsledky kola

Tabulka

Příští kolo

BĚŠINY SE PROSTŘÍLELY DO ČELA TABULKY

Střelci nezaháleli – průměr devíti branek na utkání to dokazuje

Po dvou kolech IV. třídy skupiny A má již polovina účastníků této soutěže o zápas méně. Nevyrovnané počty odehraných utkání vznikají tím, že v každém kole „pauzírují“ dva týmy bude zkreslovat průběžnou tabulku této soutěže. Důvodem je to, že po provedeném rozlosování se jeden tým na poslední chvíli odhlásil ze soutěže a další přelosování po přidělení losovacích čísel by narušilo rozlosování dalších okresních soutěží.

První dvouciferný výsledek podzimu v této soutěži byl zaznamenán v duelu Běšiny-Spůle. Rozjetý domácí tým v něm převálcoval soupeře, který hrál s menším počtem hráčů, a tudíž i bez možnosti při hokejovém způsobu střídání. Střelecky se v tomto duelu prosadil autor šesti branek Míra Vališ. V pohodě hrající rezerva Vrhavče po vítězné bitvě doma nad TJ Měcholupy B si tentokráte i ve výrazně pozměněné sestavě vylepšovala skóre na hřišti v Ježovech.


Poznámky k tomuto kolu pod čarou:

- zmínka o tom, že na seznamu hráčů Sokola Křenice, kteří nastoupili k utkání byl i jednašedesátiletý hráč Miloslav Lohr, ročník narození 1959 . Klobouček dolů...

- v dresu Sokola Vrhaveč se po delší odmlčce objevil bývalý hráč SRK Ž.Ruda, Startu Luby a dnes již zaniklého klubu TJ Sokola Týnec Miroslav Mráz u kterého evidujeme poslední start v říjnu 2016 v duelu IV.třídy Dlažov-Týnec. Nutno dodat, že se zapsal je napoprvé úspěšně do bilance utkání v Ježovech jako autor druhé branky hostů.







Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku