Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
O první překvapení se postaraly ve IV.třídě sk.B N.Hory


Výsledky kola

Tabulka

Příští kolo

VĚČNÍ RIVALOVÉ, MILČICE – MYSLÍV VEDOU TABULKU
O první překvapení se postaraly Nalžovské Hory

V novém ročníku IV.třídy mužů ve skupině B došlo na hřišti ve Velkém Boru kde hraje své zápasy z důvodu rekonstrukce hřiště Sokol Nalžovské Hory došlo k prvnímu překvapení . Jeden z favoritů skupiny a loňský vítěz skupiny“C“ TJ Žihobce, který si v prvním kole doma těsně zvítězil nad Sokolem Kvasetice zde nechal všechny body. Z toho určitě zavládla radost v Milčicích, které si výkony z minulého podzimu ze skupiny hrané v jiném složení řekly o označení jako spolufavorita, a to také dosud potvrzují. Ne každý tým odjížděl v předcházejících ročnících z Kvasetic s tak přesvědčivou výhrou 0:5 jako v tomto kole. Pohled do výsledků z posledních desetileté historie hovoří o vyrovnané vzájemné sérii a také ho, že nejvyšší výhra TJ Milčice v Kvaseticích 0:3 se datuje z r.2013.
V této skupině je ale více soupeřů s podobnými ambicemi na celkové prvenství. Jedním z nich je věčný rival Milčic sousední Myslív. Ten má stejný počet bodů a určitě se bude o on tlačit do čela tabulky. O to bude první vzájemný duel v místním derby, které bude na programu v sobotu 19.září na hřišti v Milčicích o to zajímavější!
Za zmínku událostí tohoto kola stojí, že na vítězství Zavlekova nad rezervou Hradešice má značný podíl autor všech třech gólů osmnáctiletý Jakub Kirpal. 


Pokračování s bilanci zápasů 2.kola (výsledky, tabulky a program příštího kola) najdete v části VÝSLEDKY - IV.třída - skupina B





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku