Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Úspěšná bilance Nýrska s Holýšovem skončila

Výsledky kola

Tabulka

Příští kolo

PŘEKVAPENÍ V PŘEBORU KRAJE – JIŽ VE DRUHÉM KOLE A JEŠTĚ DOMA SKONČILA NÝRSKÁ NEPORAZITELNOST!

Šestý vzájemný zápas v krajském přeboru za sebou s Holýšovem udělal za předcházející úspěšnou bilancí třech výher a dvou remíz reprezentantů nýrské kopané konec. Poslední úspěch v podobě výhry 2:0 z loňského podzimu, kdy vítězství nad Holýšovem 2:0 po bezbrankovém prvním poločase gól M. Brože a vlastní branka hostujícího Trhlíka patří k historii. Po výhře Okuly v minulém kole v Plzni nad Rapidem natěšení domácí příznivci se dalšího úspěchu nedočkali. Oproti minulému nedohranému ročníku, kdy Nýrsko bylo v prvních šesti kolech bez prohry tak v novém ročníku velice rychle skončila jeho neporazitelnost již po druhém soutěžním mači, a ještě na domácím pažitu. Věřme, že jde pouze o výjimku anebo také i potvrzení, že posílený Holýšov nebude v tomto ročníku KP patřit mezi lehké soupeře.

FK Okula Nýrsko - TJ Holýšov 1:2 (0:1)

Branky:56. Varga Imrich - 10. Šperl Václav, 47. Šperl Václav

Rozhodčí: Bureš Jiří - Petrželka František, Pena Miroslav. Delegát: Lecjaks Ladislav. Diváků: 150, ŽK 2:2.

FK Okula Nýrsko: F. Jarolím – J. Kopřiva, T. György, I. György, K. Kalivoda, I. Varga (ŽK), M. Bastl, J. Lužný, M. Brož (50. D. Šnour), J. Pavlík (ŽK), M. Kužma (50. T. Rubáš).

FK Holýšov: J. Švihovík – P. Trhlík, R. Remiáš, M. Černohorský (ŽK), T. Vítek (64. V. Kaas), V. Šperl, T. Michálek, J. Vnouček, L. Polák, R. Kraus, D. Šobr (ŽK) (84. D. Zavadil).


Pokračování  s bilanci zápasů 2.kola (výsledky, tabulky a program příštího kola)  najdete v části VÝSLEDKY - KRAJSKÝÍ PŘEBOR 


pasting



Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku