Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Na druhý pokus to již pro divizní Klatovy doma zacinkalo


Výsledky kola

Tabulka

Příští kolo

POCHVALA PRO DIVIZNÍ KLATOVY, NA PODRUHÉ TO JIŽ DOMA KLAPLO ZA TŘI BODY

Stejně jako v loni na podzim mají klatovští divizní hráči za sebou dva úvodní zápasy odehrané na domácím hřišti. Shodou okolností se stejnými soupeři jako minulý rok a výsledný bodový zisk je naprosto stejný. Zatím co v prvním zápase s ligovou rezervou Českých Budějovic i přes kvalitní výkon na rozdíl od posledního vzájemného klání v Klatovech na body domácí tým na body nedosáhl v druhém duelu nového ročníku to cinklo. Ambiciózní loňský nováček Slavoj Mýto, s bývalým trenérem SK Klatovy Lubošem Vašicou na lavičce domácí před rokem výhrou 0:2 zaskočil, tentokráte ke spokojenosti příznivců domácích se z Klatov vrací s prázdnou.
První tři body v novém ročníku není na úvod vhledem k odehraným zápasům na domácím hřišti pro A tým SK Klatovy1898 není to co by naplno uspokojovalo, nicméně sobotní výhra je důležitá před dalším divizním duelem, který čeká tento tým již v sobotu na západě Čech v Mariánských Lázních. Domácí jsou zatím bez bodů a o to to bude zápas těžší, i když bilance z pěti předcházejících klání na místním hřišti je pro Klatovy příznivá(tři remízy, jedna výhra) ale naposledy se zatím z jediného vítězství 1:0 nad reprezentantem z Pošumaví radovali v loni na podzim hráči z lázeňského města.


SK Klatovy 1898 - TJ Slavoj Mýto 2:1 (2:1)

Branky: 11. Diviš František, 32. Janda Martin (pen.) - 28. Brudna Aleš

Rozhodčí: Průcha Miroslav - Vrchota Jaroslav, Eibl Lukáš. Delegát: Paták Viktor, diváků: 260 , ŽK 1:2.

SK Klatovy 1898: O. Valeš – D. Tříska (81. A. Aizner), L. Krásný (57. M. Lukeš (ŽK)), O. Mareš (40. T. Daněk), M. Janda, F. Diviš, Z. Krejčiřík (81. M. Mészáros), A. Vacek, J. Brabec, J. Sojka, A. Prančl.

Slavoj Mýto: J. Vild – S. Staněk, M. Růžička (46. M. Brož), J. Hereit (ŽK), M. Brož, P. Štych (68. P. Zajíček), M. Lavička (68. T. Zajíček), J. Slavík (81. J. Melka), K. Vileta, D. Frizoni Da Crus (ŽK), A. Brudna (63. M. Pfeifer).


Pokračování s bilanci zápasů 2.kola (výsledky, tabulky a program příštího kola) najdete  NA TĚCHTO STRÁNKÁCH v části VÝSLEDKY - DIVIZE





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku