Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Neradostná bilance druhého kola 1.B třídy

 

Výsledky kola

Tabulka

Příští kolo

 VE DRUHÉM KOLE 1.B TŘÍDY VYŠLY TÝMY Z POŠUMAVÍ BODOVĚ NAPRÁZDNO !!


V zápasech 2.kola 1.B třídy, skupiny B ve které jsou zařazeny týmy z Pošumaví v pěti zápasech ani jeden na body nedosáhl. Bolešiny a Pačejov doma, Vrhaveč, Horažďovice
ani Klatovy B venku, a navíc hodně inkasovaly.

Blovice v úvodním kole v derby v Přešticích naznačily, že to s nimi nebude mít žádný ze soupeřů lehké. V tomto kole nastoupili Blovičtí oproti úvodnímu kolu se čtyřmi korekcemi v sestavě, které se osvědčily o čem se přesvědčilo klatovské béčko, které přijelo v roli tabulky na vlastní kůži. Po vysoké domácí výhře nad S. Vrhaveč hrálo venku s pozměněné sestavě bez opor z A týmu. Určitě se na konečném výsledku projevila snaha klatovských hráčů o vyrovnání, nicméně v závěrečné fázi místo toho inkasovali dva slepené góly a z bodů se radovali domácí.

Bez bodového zisku zůstává po dvou kolech Pačejov, který doma stejně jako před rokem (0:5) vysoko prohrál s ambiciózním týmem FC Křimice koučovaný starým známým Romanem Vonáškem, který je velmi dobře znám i z působení na Klatovsku. V této souvislosti stojí za pozornost, že branku tohoto týmu z předměstí Plzně hájí bývalý výborný gólman Nýrska Jirka Moravec, od podzimu zde působí také odchovanec sušické kopané Jakub Szedmák a zkušený harcovník po fotbalových trávnících útočník Jan Dytrt, který mimo svého působení v Horažďovicích také oblékal dres Sokola Pačejov!
Bitvu o body vidělo 150 diváků v okresní derby ve Štěnovicích ve kterém rozhodčí Lego dal deset žlutých karet. Přemožitel Pačejova z minulého kola hostující celek z Dobřan v něm ujmul domácím body a patří mezi ty týmy z Plzně jihu s plným bodovým ziskem.


Mezi nimi je i po vítězném souboji v Bolešinech jeden z kandidátů na postup TJ Přeštice B. Domácí SK chtěli potvrdit dosavadní velmi dobrou formu korunovanou před týdnem tříbodovým ziskem v Horažďovicích. Po výsledkově nadějné první půli ale na body nedosáhli. V cestě jim stál silný soupeř, nicméně mohli odcházet ze hřiště po výkonu, který nemusí mrzet.

Vrhaveč na jižním Plzeňsku také nepochodila, když o výsledku v Chotěšově rozhodli domácí čtyřmi góly s přispěním hattricku Schambergera v první části tohoto utkání a mají v následujícím duelu doma mají po dvou nepovedených vystoupeních venku co napracovat.

V nedalekých Chlumčanech hosté z Horažďovic oproti domácí prohře s SK Bolešiny nastoupili se třemi změnami v sestavě a drželi po prvním poločase kontaktní výsledek. Rychlá branka v první minutě druhé půle byla pro domácí svěřence trenéra Vladimíra Kudláčka signálem k útoku, který ještě gólově v posledních třiceti minutách čtyřikrát vylepšili.
V tomto kole překvapivě zklamaly Chanovice, které podlehly na hřišti posledního celku tabulky minulého nedokončeného soutěžního ročníku v Kasejovicích, když nedokázaly zvrátit prohru ani v závěru, kdy domácí dohrávali o dva vyloučené hráče.


Pokračování s bilanci zápasů 2.kola (výsledky, tabulky a program příštího kola) najdete v části VÝSLEDKY - 1.B TŘÍDA

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku