Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Hrádek ani Žichovice nezaváhaly


 

Výsledky kola

Tabulka

Příští kolo

HRÁDECKÝ SVATOBOR MÁ DALŠÍ TŘI BODY
ŽICHOVICE DOMA ROLI FAVORITA
VYDAŘENÝ PRVNÍ POLOČAS MOCHTÍNA V LUBECH 
NA BODY ČEKAJÍ SVÉRADICE, LUBY I SUŠICE

Šlágr 2.kola 1.A třídy bylo derby v Lubech. Mochtín v něm uhrál velmi cenný výsledek, když po velmi dobrém výkonu prvním poločase nečekaně vysoko porazil domácí celek rozdílem pěti branek!
       Žichovice, kterým náramně vyšla loňská podzimní část později nedohraného soutěžního ročníku 1.A třídy a v něm získaly 1.místo za úctyhodný počet 40 bodů se doma představily v premiérovém utkání netradičně v sobotu dopoledne. V duelu s divizní rezervou Rokycan , která v loni na podzim skončila se ztrátou sedmi bodů za TJ Žichovice na třetím místě potvrdily roli favorita a tři body zůstaly na Sušicku. 

     Velmi úspěšné vykročení v podobě plného bodového zisku po dvou kolech má za sebou další tým z této části Pošumaví Svatobor Hrádek. V Plzni s Košutkou sice od šesté minuty prohrával, ale do poločasu zvládl skóre srovnat a vydařenou poslední desetiminutovkou tohoto duelu zvrátil vedení i vítězství na svou stranu!
      Pokud má sušický A tým mužů v 1.A třídě na nějakého soupeře po této neděli pech, pak mezi ně určitě může zařadit tým Sokol Kralovice. Tým ze severu kraje již potřetí v řadě ve vzájemných zápasech dokázal zvítězit a dvakrát (naposledy tuto neděli) z toho tím nejtěsnějším rozdílem jediné branky to dokázal v městě na Otavě. Předtím to bylo na vedlejším hlavním hřišti, které je v rekonstrukci a nyní již dostalo nový kabát a nyní na
nahraní hrací ploše na UMT.
      Další tým ze severu našeho regionu raboval body ve Svéradicích a oddálil nejen pro domácí , ale také pro Startu Luby i TJ Sušice čekání na zisk prvních podzimních bodů.

Pokračování s bilanci zápasů 2.kola (výsledky, tabulky a program příštího kola) najdete v části VÝSLEDKY - 1.A TŘÍDA







Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku