Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÁ UTKÁNÍ - TJ PFEIFER CHANOVICE


TJ PFEIFER CHANOVICE

Již v minulém ročníku 1.B třídy patřil tým Pfeifer Chanovice patřil svými výsledky mezi lepší společnost , což nakonec konečným ziskem 7.místa také potvrdil. Nový ročník této soutěže 2019/2020 sice nezačali Chanovičtí nejlépe, domácí zbytečnou prohrou s TJ Štěnovice. Bez bodů v průběhu podzimu vyšli pak pouze jednou po debaklu v Křimicích. Druhá polovina podzimu již byla ve znamení spanilé jízdy chanovických fotbalistů. Série sedmi výher v řadě vynesly Chanovice hodně vysoko. Se ztrátou šesti bodů přezimovaly na druhém místě a byly z týmů z Pošumaví v 1.B třídě nejlepší! Toto umístění je pro chanovický fotbal velkým povzbuzením a věříme, že muži tohoto klubu ještě neřekli v boji o postup své poslední slovo. O přípravě mužů Chanovic poskytl následující informace Radim Šiška.


9. února  - 1.kolo krajského poháru
pfeifer Chanovice - svatobor Hrádek 2:6             
V 1.kole poháru jsme na UMT ve Strakonicích nestačili na Hrádek, který tak po zásluze postoupil do dalšího kola. Do druhého poločasu jsme vstupovali s dvoubrankovým mankem, ale s hráčem navíc, protože hosté hráli po vyloučení brankáře o deseti. Nám se dvěma góly M.Poleny po akcích V.Zoubka podařilo vyrovnat, ale v poslední půlhodince jsme soupeři fyzicky vůbec nestačili a výsledkem byl ostudný debakl.
Branky: M.Polena 2 (na obě V.Zoubek)
Sestava: J.Václavík - D.Pavlovský (46. L.Černohorský), J.Prýmas, J.Petřík, J.Šulc - J.Šebek, V.Zoubek, J.Merašický (46. M.Polena), M.Šlehubr - L.Rada (70.J.Polena), J.Kubaň.

15. února - přípravný zápas

pfeifer chanovice - strakonice 3 : 4                   
V rámci soustředění strakonických v našem areálu jsme sehráli tradiční předplesový zápas. K vidění byl především v druhém poločase poměrně pěkný fotbal, sice s množstvím nepřesností, ale v dobrém tempu. Skóre se přelévalo, z 0:1 na 2:1 otočil pohotovými dorážkami M.Polena, po pauze na 3:3 vyrovnával po pěkné přihrávce L.Rady J.Šebek.
Branky: M.Polena 2 (na obě V.Zoubek), J.Šebek (L.Rada)
J.Václavík - M.Šlehubr, L.Rada, J.Petřík, D.Pavlovský - J.Šebek, M.Kovář (46. J.Šulc), J.Merašický, M.Šabek (46. J.Prýmas) - V.Zoubek, M.Polena

29.února - přípravné utkání.


PFEIFER Chanovice - FK Nepomuk 4:5 (2:3)                     
V rámci minisoustředění jsme se na těžkém terénu střetli s Nepomukem, který se pohybuje ve spodní části tabulky krajského přeboru. Vzhledem k podmínkám byl k vidění slušný fotbal s mnoha šancemi na obou stranách.
Nás do vedení dostal Petřík, který se po dobrém čtení hry prosadil dalekonosným padáčkem, na 2:3 těsně před poločasem snižoval z penalty Šlehubr po faulu na M.Polenu. Po pauze vyrovnal čerstvý třicátník Pepa Polena. Po faulu skončil v louži, aby pak překvapil hostujícího brankáře přímákem z velkého úhlu. Hosté opět utekli do dvoubrankového vedení, které už zkorigoval jen M.Polena. Na této brance se podílel Kuba Chalupný, z jehož návratu na trávník máme velkou radost, stejně jako z vydařené premiéry B.Jonáše mezi třemi tyčemi.
Branky: Petřík, Šlehubr (M.Polena), J.Polena, M.polena (Chalupný)
Sestava: L.Skuhravý (46. B.Jonáš) - M.Šlehubr, J.Petřík, L.Ziolek (46. J.Merašický), J.Šulc (46. D.Pavlovský) - B.Jonáš (46. M.Šabek), V.Zoubek (70. J.Chalupný), M.Kovář, J.Šebek - M.Polena, J.Polena (70. J.Šulc).

7.března  14:00 - přípravné utkání.
  pfeifer chanovice - sokol hradešice 1:1 (1:0) 
 V dalším přípravném zápase jsme předvedli velmi špatný výkon a neprohráli ho jen díky tomu, že soupeř zahodil většinu svých velkých šancí. Nedařilo se nám téměř nic a především po přestávce byli hradešičtí výrazně lepším týmem. Do vedení jsme se dostali díky penaltě Pepy Poleny, který potrestal sražení Lukáše Rady. Pak však hráli jen hosté a ukázali nám, že takhle by to nešlo.
Branka: J.Polena (L.Rada)
Sestava: J.Václavík - L.Ziolek, J.Petřík (35.M.Šabek), O.Skuhravý, D.Pavlovský, J.Šebek, J.Merašický, M.Kovář, J.Šulc, J.Polena (70. J.Prýmas), L.Rada

15.března  14:00 - přípravné utkání.
  PFEIFER CHANOVICE - střelské hoštice               





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku