Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÁ UTKÁNÍ - SVATOBOR HRÁDEK


 TJ SVATOBOR HRÁDEK 

Minulý rok byl pro Svatobor Hrádek mimořádně úspěšný. Klub který v oslavil v roce 2018 90 let své existence ozdobil nedávné jubileum tím nejlepším způsobem, postupem do 1.A třídy. Naplnila se tak na sto procent slova předsedy Svatoboru Karla Pendla , který při oslavách klubového výročí prohlásil: "Teď jsme kádr posílili a v nové sezoně se zase zkusíme poprat o ty nejvyšší příčky a třeba i o přímý postup do 1. A třídy". Svěřenci trenéra Jiří Brabce přidali ke kulatému jubileu fotbalu v Hrádku dodatečně krásný dárek a po dvaceti létech se vrátil Svatobor opět mezi účastníky druhé nejvyšší krajské soutěže. Hrádečtí již na podzim svými výsledky zcela jasně naznačili, že nemíní ani zde hrát žádné druhé housle a po první části ročníku přezimovali v první polovině tabulky 1.A třídy s 23 body na 8.místě. Hrádku vyšla lépe druhá polovina podzimu ve které pouze ve dvou zápasech v Plzni s divizní rezervou Petřína a v posledním podzimním klání v derby v Žichovicích na body nedosáhl. Tuto prohru svému rivalovi Svatobor vrátil 22.února , kdy lídra tabulky ze Žichovic vyřadil výhrou doma gólem kapitána Tomáše Matějky 1:0 ve II.kole krajského poháru . První jarní soutěžní zápas čeká Svatobor 7.3. venku s FK Žákava, doma se představí o týden později 14.března v duelu se sousedem v tabulce TJ Košutka Plzeň. Další kolotoč soutěžních utkání zpestří  duel 3.kola krajského poháru  ve kterém zajíždí Svatobor Hrádek ve středu 22.dubna na hřiště lídra tabulky 1.B třídy Sokola Postřekov, který vyřadil ve 2.kole tým krajského přeboru Okuly Nýrsko.

6. února

SVATOBOR HRÁDEK -SK KLATOVY 1898 4 : 0 (1:0)              
První přípravné utkání v rámci soustředění v Plánici. Po vyrovnaném prvním poločase již v druhé části utkání dominovali divizní fotbalisté z Klatov.
Branky: Marek 2, Diviš, Brudna
    TJ Svatobor Hrádek - TJ Sokol Stachy 10:2 (6:0)
Branky: Kočí 4x, Brabec J. 3x, Skala 2x, Sekyra 

22. února - II. kolo Krajský pohár
  TJ SVATOBOR HRÁDEK - TJ ŽICHOVICE  1 : 0 (1:0)            
Branky: 28. Matějka Tomáš
Hrádek : Ryba Václav -Nový Pavel(72.Gajdečka Štěpán),Pojar Jakub,Pojar Václav,Štěpán Antonín,Skuhra Jiří,Kutil Libor,Matějka Tomáš [K], Kutil Jiří(58.Šoural Luboš), Brabec Jakub, Skála Jan

29. února - 14:00 - přípravný zápas - hřiště v Hrádku 
  TJ SVATOBOR HRÁDEK - OKULA NÝRSKO   4:4 (2:1)         
Utkání hrané v pátek 28.2. od půl osmé večer přineslo divákům v teplotách okolo 0° 8 branek, po čtyřech na každé straně. Úvod utkání patřil dle předpokladu Nýrsku, které šlo již ve 4 minutě do vedení. Hrádek se však hnal za vyrovnání a to se mi u 3 minuty později povedlo. Ještě do poločasu utkání účastník A třídy otočil brankou ve 21 minutě. Po přestávce se brankou v 54 minutě dostali hrádečtí do trháků 3:1, Nýrští se hnali za vyrovnáním, ale Hrádek byl v faulu, přesto v 65 minutě Nýrsko snížilo na rozdíl jediné branku. V 76 minutě hosté opět odskočili o dvě branky na 4:2. Konec utkání však patřil Nýrsku a naopak hráči Hrádku zcela propadli, když nejprve jeden z obránců podrazil v pokutovém území Nýrského hráče a rozhodčí Zavadil nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil György. O minutu později pak Hrádek propadl na pravé straně obrany a Nýrsko srovnalo na konečných 4:4. Utkání přineslo velmi pohledný a rychlý fotbal s mnoha šancemi, který snesl přísné měřítko. Rozhodčí udělil v utkání plném mnoha soubojů dvě žluté karty na každé straně po jedné Utkání přihlížela 40 diváků.
Branky: Kočí 2x, Brabec J. 2x - 2x György T. (jeden z pokutového kopu) a 2x Varga, , ŽK:1:1, Diváků:40 .
Rozhodčí: Zavadil
Sled branek :Hrádek - 7.,21.,54. a 76.min - Nýrsko - 4 , 65 , 83 (PK ) a 84.min..
Sestava Hrádek : Ryba - Gajdečka, Pojar Jakub, Pojar Václav, Nový, Brabec, Štěpán, Kutil Libor, Matějka Kutil Jiří. Střídali: Šoura, Sekyra.
Sestava Nýrsko: Toul - Brož, Valenta, Kopřiva, Lužný - György T., Výtisk, Bastl, Trumpeš - György I., Varga
Střídali : Irlbek, Jarko Marek, Jarko Martin, Nehoda

22. dubna - 17:00 - 3.kolo krajského poháru mužů: 

  TJ SOKOL POSTŘEKOV  - TJ SVATOBOR HRÁDEK                 
Hraje se na hřišti v Postřekově  a vítěz postoupí mezi poslední čtyři týmy tohoto ročníku krajského poháru.



 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku