Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÝ FOTBAL - SPORTOVNÍ KLUB KLATOVY 1898


 SPORTOVNÍ KLUB  KLATOVY 1898

Divizní tým SK Klatovy 1898 zakončil podzim zásluhou velmi dobře zvládnutého závěru na 10.místě. V posledních čtyřech kolech této soutěže dvakrát vyhrál a dvakrát hrál nerozhodně a další bod si připsal na závěr první části soutěže vítězstvím na penalty v Katovicích. V tomto duelu je výrazně podržel brankář Rojík, který přes zimu změnil dres a na jaře bude nastupovat za divizního rivala Klatov TJ Přeštice. Pod vedením trenéra Michala Hoffmana zahájili Klatovy přípravu již začátkem ledna. Ihned těsně po prvních tréninkových jednotkách vstoupili klatovští divizní fotbalisté do herní přípravy , když prvním soupeřem jim byly na domácí UMT Domažlice . V současné době mají Klatovy za sebou také soustředění v Pláni a  sérii dalších přípravných zápasů . Nicméně ten nejdůležitější,  soutěžní je čeká již v sobotu 7.3. od 10:15 hodin na UMT-SVM Mladé v prvním jarním kole (16.hraném) s domácí ligovou rezervu Dynama České Budějovice. Tento duel bude i další příležitostí pro kanonýra Klatov Františka Diviše, který po podzimu je nejlepším střelcem soutěže k tomu, aby prokázal, že mu přes zimu nezvlhl střelecký prach. 

20.1.2020 - UMT v Domažlicích 

   JISKRA DOMAŽLICE - SK KLATOVY 1898 6:2 (2:0)            
 Jiskra byla od začátku aktivnějším celkem. Klatované tvrdším a na to také brzy doplatili. Na konci úvodní desetiminutovky fauloval klatovský Krejčiřík navrátilce z Viktorie Plzeň Martina Rychnovského a ránu Černého z trestnému kopu ještě skokem k levé tyči brankář Novák kryl. Ale v 15. minutě už šli Chodové do vedení. Po faulu ve vápně na Kramla se z penalty poprvé v zápase trefil Daniel Černý. To ještě nikdo na hřišti i okolo něj netušil, že to bude právě jeho gólový zápas.Během šesti minut pětadvacetiletý útočník Jiskry nasázel hostům další tři branky a svůj gólový účet uzavřel na čtyřech trefách.
Branky: 15. z PK, 76., 80. a 82 D. Černý, 22. Kuhajda, 59. Mužík – 60. Krásný, 68. Hejduk. Rozhodčí: Šiška – Frgal, Duda. Diváci: 70.
TJ Jiskra Domažlice:(1 poločas): Brych- Brabec, Matas, Banzuzzi, Rychnovský - Skopový, Uzlík, Kraml, Kuhajda – Dvořák, Černý. (2. poločas): Brych - Buršík, Bauer,Teršl, Mlynařík - Plecitý, Mužík, Pavlík, Došlý - Christiner, Brabec.
Trenér: Pavel Vaigl.
SK Klatovy 1898:Novák - Dolanský, Vacek, Brudna, Tříska, Lukeš, Janda, Šmejkal, Sojka, Krejčiřík, Krásný, Diviš, Aizner, Kolerus, Hejduk, Petrželka, Kotrba, Prančl. Trenér: Michal Hoffmann.

27.1.2020 - Hráno na UMT v areálu plzeňské Doubravky

  RAPID PLZEŇ - SK KLATOVY 1898 1 : 3                               
 V mrazivém počasí se začala projevovat na svěřencích trenéra Michala Hoffmana únava z dosavadní zimní přípravy. Herně nepodali optimální výkon, který však na zaslouženou výhru nad účastníkem krajského přeboru stačil.
Branky: Diviš 2, Sojka

1. února UMT v Domažlicích 
FK OKULA NÝRSKO - SK KLATOVY 1898 2 : O
První přátelské utkání na UMT v Domažlicích. Soupeřem byl divizní celek z Klatov.Nýrští hráči přistoupili k zápasu tak, jako by se jednalo o mistrovský zápas a už od úvodních minut bylo zřejmé, že půjde o kvalitní utkání.
Utkání nabídlo několik šancí ke skórování na obou stranách, avšak góly padaly jen do sítě Klatov. Po utkání panovala v kabině Okuly spokojenost s vítězstvím nad soupeřem, který hraje o jeden stupeň vyšší , divizní soutěž.
Branky: György T., György I.

2.-8. února - Soustředění v Plánici
Tým SK Klatovy 1898 v rámci svého soustředění v Plánici během 24 hod na sušickém stadionu odehrál své přátelské zápasy.


SVATOBOR HRÁDEK -SK KLATOVY 1898 4 : 0 (1:0)
První přípravné utkání v rámci soustředění v Plánici. Po vyrovnaném prvním poločase již v druhé části utkání dominovali divizní fotbalisté z Klatov.
Branky: Marek 2, Diviš, Brudna



SK klatovy (KOMB.) - S. MOCHTÍN 4 : 3 (1:2)
Branky: Kotrba, Partyngl, Dolanský, Kotáb – Spasov 2, Kapusta)
.

  SK Klatovy 1898 – Sušice 13:1 (6:0)                            
Ve třetím přípravném zápase v rámci soustředění Klatovy , které od úvodní minuty svého soupeře jednoznačně přehrávaly a deklasovaly třinácti góly.
Branky: Diviš 5, Krásný 2, Šmejkal 2, Marek, Krejčiřík, Petrželka, Janda – Kramár). 

 15. února
  Baník Stříbro - SK Klatovy 1898 1:6 (0:3)                      
Nabitý program zápasů zimní přípravy pokračoval pro divizní Klatovy dalším duelem ke kterému zajížděly do Stříbra . Soupeř měl být z pohledu toho, že skončil na podzim v krajském přeboru na druhém místě dostatečně kvalitní.
Klatovy totiž svého soupeře po výborně odehrané partii přehrály hladce 6:1. Hostům vycházela kombinace, dařilo se jim vyhrávat osobní souboje a ve hře téměř do puntíku plnili pokyny svého kouče Michala Hoffmana..Ostatně výsledek hovoří za všechno.
Branky Klatov: Diviš 2, Lukeš 2, Janda, Dolanský).

Sobota 22.2. 12:00 hřiště UMT Senco Doubravka
Robstav Přeštice - SK Klatovy 1898   5 : 0 (5:0)                                                 
Přípravný duel dvou divizních soupeřů se  hráčům z města Pod Černou věží příliš nepovedl. Soupeř byl ve všech směrech lepší a o svém vítězství rozhodl již v prvním poločase..

 Sobota 22.2. 14:30 hřiště UMT Senco Doubravka II.kolo krajského poháru

ROBSTAV PŘEŠTICE b - SK KLATOVY 1898  b  2:3 (1:2)                      
Branky: 48. Aizner Adam, 37. Brudna Aleš (pen.) - 32. Klokan Václav, 35. Kováč Martin, 54. Půta Tomáš
Sestava Klatovy B : Herman Jan [K], Partyngl Tomáš (46.Barborka Matyáš),Vacek Adam (46.Mareš Ondřej), Urs Lukáš,Karásek Ondřej,Valeš Bohumír(57.Homolka Lukáš ) ,Aizner Adam,Kolerus Josef, Brudna Aleš,Cibulka Zdeněk,Lysek Jakub
Rozhodčí: Duspiva Václav..

  29.2 - UMT v Domažlicích  

JISKRA DOMAŽLICE B - SK KLATOVY 1898 0:1 (0:1)
V sobotní generálce vyhrály divizní Klatovy nad lídrem tabulky krajského přeboru gólem z 25.minuty, který dal po podzimu nejlepší střelec divize skupiny A Františka Diviše . Za týden v sobotu 7.3. v 10:15 hodin čeká jediného zástupce v divizi SK Klatovy v tréninkovém areálu ligového Dynama Budějovice , druhý tým tabulky, rezerva Dynama České Budějovice.






Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku