Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÁ UTKÁNÍ - OKULA NÝRSKO


 FOTBALOVÝ KLUB OKULA NÝRSKO 

Tým Okuly Nýrsko se může pyšnit tím, že je po divizním celku SK Klatovy 1898 jediným klubem z Pošumaví, který hraje krajský přebor. Tento tým zahájil zimní přípravu 8.ledna. Na prvním tréninku se hlásila trenérovi Karlu Kalivodovi většina hráčů, včetně marodů Valenty, Kadlece a Kalivody.



1. února
FK OKULA NÝRSKO - SK KLATOVY 1898 2 : O
První přátelské utkání na UMT v Domažlicích. Soupeřem byl divizní celek z Klatov.Nýrští hráči přistoupili k zápasu tak, jako by se jednalo o mistrovský zápas a už od úvodních minut bylo zřejmé, že půjde o kvalitní utkání.
Utkání nabídlo několik šancí ke skórování na obou stranách, avšak góly padaly jen do sítě Klatov. Po utkání panovala v kabině Okuly spokojenost s vítězstvím nad soupeřem, který hraje o jeden stupeň vyšší , divizní soutěž.
Branky: György T., György I.
Sestava: Toul - Brož, Lužný, Kopřiva, Čanecký - Trumpeš, György T., Bastl, Výtisk - György I. - Varga. Střídali : Valenta T., Nehoda, Jarko.


8. února - První krajského poháru mužů


SK KDYNĚ - FK OKULA NÝRSKO 1 : 5 (0:1))
V utkání hraném na tréninkovém hřišti SK Kdyně skončilo zaslouženou výhrou favorita. Na těžkém terénu šli hosté do vedení již v první minutě, kdy po spolupráci Kopřiva-Čanecký skóroval Varga. Kdyně se v prvním poločase úspěšně bránila a vyrážela k nebezpečným útokům včetně nepřímého kopu v pokutovém území, avšak žádnou branku to do naší sítě nepřineslo.
Druhý poločas vypadal oproti prvnímu o sto procent lépe. Domácí se víceméně bránili a to vedlo ke spoustám šancí hostů z niž čtyřikrát skončil míč v brance domácích, kteří jen stačili korigovat výsledek na konečných 1:5.
Branky : Varga 2x, György T., György I., Lužný
Sestava: Toul - Valenta T., Lužný, Kopřiva, Čanecký - György T., Bastl, Výtisk, Trumpeš - György I., Varga. Střídali : Irlbek a Nehoda

15.února - utkání se sehrálo na pěkné umělé trávě na Petříně.


SK PETŘÍN PLZEŇ - FK OKULA NÝRSKO 5 : 2 (2:1)
V sobotu dopoledne sehrála Okula velice pohledné utkání proti soupeři, který hraje o soutěž výše. Vstup do zápasu se hostům povedl náramně, už v 10.minutě se ujali vedení po gólu Vargy. Do konce první půle domácí otočili výsledek na 2:1 v jejich prospěch.
Druhý poločas nabídl spousta šancí a góly v síti Okuly, které většinou padaly po ztrátách míče na soupeřově polovině a to z brejkových situací. Výsledek zápasu byl pro Nýrsko vzhledem k předvedené hře příliš krutý .
Nutno ale pochválit obě mužstva, protože některé části utkání byly velice kvalitní.
Góly :  Demeter 2x, Šimáně, Štefl, Vodrážka - Varga a György T. z pokutového kopu
Sestava Nýrsko: Toul - Brož, Lužný, Kopřiva, Čanecký - Výtisk, Bastl, György T., Trumpeš - György I., Varga. Střídali : Jarko Martin, Jarko Marek, Irlbek.

22.února - utkání II.kolo krajského poháru na hřišti lídra tabulky 1.B třídy 


sokol postřekov - FK OKULA NÝRSKO 2 : 0 (0:0)
Branky: 75. Tumpach David, 87. Dufek Matěj
Sestava Nýrsko: Toul Martin - Výtisk Petr,Kopřiva Jiří [K],György Ivo,Varga Imrich,Trumpeš Martin,Bastl Martin, Lužný Jakub,Valenta Tomáš,Nehoda Michal (53.Irlbek Filip)
Rozhodčí: Mifková Hedvika - Uzel Jan, Červený Václav..

29. února - 14:00 - přípravný zápas - hřiště v Hrádku
TJ SVATOBOR HRÁDEK - FK OKULA NÝRSKO 4:4(2:1)
Utkání hrané v pátek 28.2. od půl osmé večer přineslo divákům v teplotách okolo 0° 8 branek, po čtyřech na každé straně. Úvod utkání patřil dle předpokladu Nýrsku, které šlo již ve 4 minutě do vedení. Hrádek se však hnal za vyrovnání a to se mi u 3 minuty později povedlo. Ještě do poločasu utkání účastník A třídy otočil brankou ve 21 minutě. Po přestávce se brankou v 54 minutě dostali hrádečtí do trháků 3:1, Nýrští se hnali za vyrovnáním, ale Hrádek byl v faulu, přesto v 65 minutě Nýrsko snížilo na rozdíl jediné branku. V 76 minutě hosté opět odskočili o dvě branky na 4:2. Konec utkání však patřil Nýrsku a naopak hráči Hrádku zcela propadli, když nejprve jeden z obránců podrazil v pokutovém území Nýrského hráče a rozhodčí Zavadil nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil György. O minutu později pak Hrádek propadl na pravé straně obrany a Nýrsko srovnalo na konečných 4:4. Utkání přineslo velmi pohledný a rychlý fotbal s mnoha šancemi, který snesl přísné měřítko. Rozhodčí udělil v utkání plném mnoha soubojů dvě žluté karty na každé straně po jedné Utkání přihlížela 40 diváků.
Branky: Kočí 2x, Brabec J. 2x - 2x György T. (jeden z pokutového kopu) a 2x Varga, , ŽK:1:1, Diváků:40 .
Rozhodčí: Zavadil
Sled branek :Hrádek - 7.,21.,54. a 76.min - Nýrsko - 4 , 65 , 83 (PK ) a 84.min..
Sestava Hrádek : Ryba - Gajdečka, Pojar Jakub, Pojar Václav, Nový, Brabec, Štěpán, Kutil Libor, Matějka Kutil Jiří. Střídali: Šoura, Sekyra.
Sestava Nýrsko: Toul - Brož, Valenta, Kopřiva, Lužný - György T., Výtisk, Bastl, Trumpeš - György I., Varga
Střídali : Irlbek, Jarko Marek, Jarko Martin, Nehoda 






Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku