Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OP mladší žáci - dohrávka 8.kola

OP ŽÁCI MLADŠÍ

TABULKA PŘEBORU MLADŠÍCH ŽÁKŮ MÁ PO DOHRÁVCE LUBY B – ŠVIHOV DEFINITIVNÍ PODOBU

SUVERÉNNÍM VÍTĚZEM SE STALA REZERVA NÝRSKA
MEZI NEJLEPŠÍ STŘELCI BRANEK DOMINOVAL DOMINIK FIKRLE

Dohrávkou odloženého utkání 7.kola na hřišti v Lubech skončila letošní část okresního přeboru mladších žáků, roč. 2019/2020. Domácí rezerva podle očekávání zvítězila nad

nováčkem soutěže FC Švihov . Výsledek tohoto utkání neměl vliv na dosavadní pořadí v tabulce ve které si domácí zůstali na 6.místě, nicméně si polepšili tím, že se bodově dotáhli na pátou Dlouhou Ves. Suverénním podzimním vítězem přeboru se stala rezerva bez ztráty bodu Okuly Nýrsko a také skóre , které skončilo u tohoto týmu vedeného zkušeným trenérem Josefem Jurašim + 99 branek dokumentuje převahu tohoto kolektivu nad ostatními soupeři. Přímý souboj v posledním kole o druhé místo ve Strážově skončil výhrou domácích , třetí skončil sdružený tým Chanovice/Svéradice na který se bodově dotáhl Svatobor Hrádek. V tabulce střelců je po podzim u první Dominik Fikrle z SK Kovodružstvo Strážov s 25 góly, druhý skončil Matyáš Jakub z Chanovic/Svéradic (19) a třetí s 17 střelenými brankami Dominik Kamenský z Okuly Nýrsko pronásledován oddílovými spoluhráči Lukášem Tomanem s 16 a Gabrielem Göndörem, který skóroval patnáctkrát. Pokračování jarní částí OP mladších žáků bude 11. resp. 12.4.2020.

START LUBY B - FC ŠVIHOV 2:0 (1:0)

Branky: : 20. Sklenář Jakub, 58. Kubový Tomáš. 20 diváků. Rozhodčí: Mácal Roman.

Start Luby B: L. Kořán – P. Šimek, D. Doupovec, T. Kubový, J. Kalaš, M. Hoffmann, J. Sklenář, L. Vondráček, P. Uldrych, A. Jiřík, V. Holý – F. Trylč, T. Müller, S. Kohel, M. Hlaváč, A. Hofman.

FC Švihov: F. Kaláb – Š. Hrebenár, P. Zábran, M. Jankovič, J. Krieger, J. Svoboda, M. Kroulík, V. Tauer, V. Osvald, D. Ocular, V. Bláha – M. Mann, A. Voráček, R. Zábran.




 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku