Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
To je fotbalista charakter , aneb příkladný čin Jiřího Šmolce !

PŘÍKLADNÉMU ČINU JIŘÍHO ŠMOLCE Z SK BOLEŠINY TLESKÁME!

Pan ing. Oldřich Šebek předseda TJ Pfeifer Chanovice zaslal současně na OFS a KFS následující informaci o které jak sám píše by mělo dozvědět co nejvíc lidí, zejména těch, kteří ovlivňují výchovu nových generací sportovců .
Rád tak zveřejněním příkladného počínání šestadvacetiletého hráče SK Bolešiny činím. Miroslav Sedlmaier, editor stránek

Pan Šebek píše : " Dobrý den, rád bych nahlásil pozoruhodný sportovní čin ze strany fotbalisty Bolešin Jiřího Šmolce, který se stal v zápase Krajské 1B třídy, mezi SK Bolešiny – TJ Pfeifer Chanovice, dne 3.11.2019. V poslední minutě hrací doby, za stavu 2:3 z pohledu domácích, odvolal Jiří Šmolc rozhodčím nařízený pokutový kop ve prospěch domácích s tím, že jeho pád v pokutovém území nebyl zaviněný protihráčem z Chanovic. Pokutový kop se nekopal, domácí tým na svém hřišti prohrál 2:3 a v utkání nebodoval. Bolešiny jsou nováčkem v 1.B třídě, bojují o záchranu a každý bod má v jejich případě cenu zlata. V utkání s druhými Chanovicemi předváděly Bolešiny velmi bojovný výkon, s favoritem nehrály rozhodně druhé housle a v závěru měly několik šancí na vyrovnání. Vyjadřuji tímto velký respekt a obdiv k Jiřímu Šmolcovi, jak se v takovéto situaci zachoval. Tento čin by neměl zůstat zapomenutý ve víru probíhajících soutěží. Mělo by se o něm dozvědět co nejvíc lidí, zejména těch, kteří ovlivňují výchovu nových generací sportovců. Aby takových obdivuhodných skutků bylo ve sportu co nejvíce. Přeji si, aby se jednáním Jiřího Šmolce inspirovalo co nejvíc sportovců."

Tolik předseda klubu, jehož A tým je v současné době ve velmi dobré formě což dokazuje druhým místem v tabulce 1.B třídy. Dále přikládá odkaz na web. stránky klubu kde hodnotí zápas trenér Chanovic

Výpis z komentáře k hodnocení průběhu zápasu trenéra Chanovic Radima Šišky : " V poslední minutě hrací doby nařídil rozhodčí Fencl po pádu domácího hráče ve vápně penaltu. Jiří Šmolc ji však sám odvolal s tím, že se nejednalo o faul, ale o uklouznutí. Klobouček dolů. V nastaveném čase měl na hlavě vyrovnání domácí Nadymáček, ale branku netrefil a my jsme tak letos poprvé získali body možná i s trochou štěstí."
Více zde: https://www.fotbal-chanovice.cz/news/bolesiny-chanovice/





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku