Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Pozvánka na fotbal 26.-28.10

PROGRAM SOUTĚŽNÍCH UTKÁNÍ V KOPANÉ 25. –28.10. 2019

POSLEDNÍ KOLO ČEKÁ ÚČASTNÍKY IV.TŘÍDY OSTATNÍ SOUTĚŽE V OKRESE SKONČÍ ZA TÝDEN

O prodlouženém posledním víkendu v říjnu mají fotbalové soutěže v Pošumaví bohatý program. Do finiše jde základní část ve třech skupinách IV. třídy, poslední série turnajů čeká účastníky v kategorii mladších a starších přípravek a ostatní soutěže řízené Okresním fotbalovým svazem mají na programu předposlední letošní kolo. Optimismu do víkendových zápasů ještě dodává slibná předpověď počasí, která zaručuje, že by měly být sehrány všechny zápasy dle rozlosování s připomínkou, že začátky zápasů dospělých, pokud není jinak uvedeno jsou již ve 14:30 hodin. Program utkání s účastní týmů z Pošumaví dává možnost fotbalovým příznivcům výběr zápasů k jejich sledování všechny dle vlastního výběru zveme níže uvedeným přehledem utkání.

Sobota 26.10. – 14:30 hodin

Divize
SK KLATOVY 1898 - FK J. HRADEC 1910

Hosté dosud bodovali v zápasech se Západočechy. V posledním víkendu měsíce srpna doma porazili souseda z chvostu tabulky SK Petřín Plzeň a v dalším domácím klání s plzeňskou Doubravkou vyhráli po bezbrankovém průběhu na penalty. Od té doby v dalších pěti zápasech inkasovali 23 branek a pouze jednou skórovali a jsou v tabulce s pěti body beznadějně poslední. Klatovy mají s tímto soupeřem maximálně úspěšnou bilanci. V sezóně 2015/16 oba vzájemné duely vyhrály doma i venku stejným výsledkem 4:1 a v minulém ročníku získaly po výsledcích 2:0 doma a letos na jaře na půdě Jihočechů 1:0 rovněž plný počet bodů. Těžko si po této stručné statistice představit, že by sobotní zápas v Klatovech dopadl jinak než ziskem třech bodů pro domácí. Už také proto. Že po debaklu v minulém kole v Sedlčanech mají u svých příznivců co napravovat!

Krajský přebor

FK OKULA NÝRSKO – SSC BOLEVEC

Sobotní domácí zápas Okuly Nýrsko je z pohledu dosavadních výsledků podzimní části krajského přeboru pouze formální záležitostí. Není sporu, že vysokým favoritem duelu pátého a předposledního celku tabulky dělí po 11.kole šestnáct bodů a také fakt, že jednu ze svých dvou vítězství v měsíci srpnu v dalších sedmi zápasech dvakrát remizovali a to na hřišti posledního Staňkova a v minulém kole doma s Meclovem.

1.A třída

SVATOBOR HRÁDEK – START LUBY

K nejsledovanějším zápasům tohoto kola bude v 1.A třídě pošumavské derby v Hrádku. Pro Luby je to již poslední podzimní derby (Hrádek čekají v posledních dvou kolech duely se Sušicí a TJ Žichovice) , když v těch předešlých nebodovaly pouze v domácím klání s TJ Žichovice. Nováček soutěže, domácí Svatobor hostí exúčastníka krajského přeboru Start Luby. Minulé kolo bylo pro oba soupeře úspěšné. Hrádek si přivezl první výhru z umělky Slavoje Žihle a Luby si doma poradily s nebezpečnou Košutkou. Ve středu tabulky jsou na tom o dva body lépe Luby, nicméně domácí budou dělat vše proto, aby vylepšili sérii úspěšnosti na tři zápasy za sebou.

FK ŽÁKAVA – TJ SUŠICE
Sušice posílena cenným úspěchem, výhrou v posledním kole v derby nad TJ Žichovice na pokutové kopy bude chtít na tento bodový zisk navázat na hřišti Žákavé odkud si naposledy dokázaly přivést cenný bod Luby. Naposledy spolu o mistrovské body hrály oba celky v 1.A třídě v ročníku 2011/12 a v obou zápasech vyhrála Sušice stejným skóre doma i venku 5:1.

BOHEMIA KAZNĚJOV – SOKOL MOCHTÍN

Domácí patří v 1.A třídě mezi top týmy. Svědčí o tom dosud 24 získaných bodů které v tabulce znamenají páté místo. Ještě více o jejich úspěšnosti napovídá fakt, že z dosud jedenácti odehraných zápasech nebodovali pouze jednou a paradoxně to bylo doma v 5.kole po nevydařeném zápase s Žákavou, se kterou prohráli 2:4. Mochtín nemá na tohoto soupeře z minulého ročníku dobré vzpomínky. Prohrál v posledním podzimním kole v Kaznějově 3:2 a letos na jaře i doma vysoko 6:2 a má tudíž svému nejbližšímu soupeři co vracet.

SOKOL RADNICE – TJ ŽICHOVICE


Že jsou domácí po jarním postupu z 1B třídy nováčkem soutěže o tom se ví, nutno ale dodat, že jsou dosud velice úspěšným novým účastníkem! Slovo úspěšné je spojené i s jejich nynějším domácím soupeřem TJ Žichovice Oba týmy Radnice (3) a Žichovice (4) mají stejný počet bodů a společně s Kaznějovem i lídrem tabulky divizní rezervou Rokycan patří na podzim výsledkově k tomu nejlepšímu. Žichovice jsou této čtveřici TOP týmům 1.A třídy z Rokycanska a druhé rezervě SK Petřín vyrovnaným soupeřem Radnice je dosud doma k neporažení, z pěti duelů má pět vítězství a vynikající skóre 23:3. Žichovice to mají nastaveno opačně – maximum bodů získaly venku, zatím co doma již ztratily šest bodů a mají před sebou další výzvu, prolomit dosud stoprocentní úspěšnost domácí Radnice.

1.B třída

SOKOL KASEJOVICE – SK BOLEŠINY


Nováček z Bolešin má v tomto kole další příležitost k zisku důležitých bodů. Cesta k záchraně nevede přes paběrkování body získanými za remízy a bezbodový zisk na hřištích soupeřů. Vylepšit si dosud nulovou úspěšnost venku dává zápas v Kasejovicích. Domácí jsou poslední v tabulce a mají společné s hosty to, že venku nezískali žádný bod, a ten jediný mají z utkání doma s TJ Chotěšov.

PFEIFER CHANOVICE – SOKOL BLOVICE

Dvě zaváhání na domácím hřišti (překvapivá prohra v prvním kole se S. Štěnovice a remíza s lídrem tabulky Prostav Přeštice B) napravili chanovičtí fotbalisté výhrou v Chotěšově a ve Vrhavči. V současně době pro ně platí zásada, již žádný ztracený bod doma což by mělo být základem udržet se ve hře o čelo tabulky. První příležitost naplnit uvedenou zásadu mohou již nyní doma. Hosté nejsou sice žádná mejdlíčka(viz výhry v Horažďovicích a Chlumčanech), ale na druhé straně čtyři inkasované branky a prohra ve Štěnovicích nebo návrat bez bodů z Bolešin nepřesvědčují k tomu, že by v Chanovicích měli uspět. Navíc vzájemné vítězné zápasy z posledního ročníku staví domácí do role favorita.

FK HORAŽĎOVICE – SOKOL PAČEJOV

Před začátkem podzimní části 1.B třídy málo kdo předpokládal, že oba celky z Horažďovicka mající zkušenosti s účasti ve vyšších soutěžích proti sobě nastoupí ve vzájemném zápase po devíti odehraných kolech domácí z předposledního místa a hosté mající pouze o jeden bod v tabulce více z 12.místa. Bohužel realita je taková a z očekávaného derby se stává boj o záchranu, tedy duel o šest bodů.

TJ DOBŘANY – SOKOL VRHAVEČ

Klatovská rezerva v minulém kole ukončila hráčům TJ Dobřany jejich úspěšnou sérii čtyř zápasů, ve kterých získali deset bodů. Ovšem pozor! Doma jsou Dobřany společně s TJ Přeštice B na podzim v této soutěži nejlepší. Po remíze s Pačejovem v dalších čtyřech zápasech byly na svém hřišti stoprocentní, a to je pro hosty z Vrhavče, kteří přišli v domácím klání s Chanovicemi o svoji neporazitelnost velkým varováním před přehnaným optimismem!

Okresní přebor

TJ KAŠPER.HORY – TJ MĚCHOLUPY

Lídr tabulky na hřišti nováčka, který je doma druhým nejúspěšnějším v průběhu podzimní čísti OP porazil týmy ze středu tabulky, ale na kvalitní třetí Hradešice nestačil. Přesvědčí v duelu s adeptem na postup číslo jedna, že na ty nejlepší nemá?

TJ NEZAMYSLICE – DUKLA JANOVICE

Nezamyslice mají za sebou neradostnou bilanci sedmi podzimních porážek, z toho třech proher za sebou doma v řadě což je pro ně frustrující a pokud by uspěli proti třetímu v tabulce, určitě by jejich sebevědomí šlo nahoru a tím i si polepšili v celkovém pořadí. Hosté mající šest vítězství za sebou ale budou proti.

FK BUDĚTICE 2012 - OKULA NÝRSKO B
Pro domácí šance, jak před posledním těžkým zápasem v Janovicích vyhrát a svého soupeře, který má v tabulce o dva body tak přeskočit.

TATRAN D. VES – SOKOL MĚČÍN
Oba aktéři zápas v Dlouhé Vsi pamatují lepší časy kdy se spolu střetávali jako pravidelní účastníci 1.B třídy. O návrat do těchto časů nyní budou bojovat i v tomto zápase ve kterém jsou karty otevřené. Sedm bodů více dává více klidu na kopačky hostů, kteří ale musí stále myslet na to, že další případné zaváhání Měcholup je může posunout i do čela tabulky , nebo prvnímu místu na dosah.


III. třída

SOKOL KOLINEC – FC ŠVIHOV

Na výsledek tohoto zápasu, ve kterém jde o přímý souboj o první místo čeká v závěsu Hrádek B. Rezerva Svatoboru v případě úspěšné dohrávky v Ž. Rudě by oba aktéry zápasu v Kolinci v tabulce přeskočila.

TATRAN V.HYDČICE – SK VELHARTICE

Domácí mají na podzim velmi solidní výsledky a s posledním týmem tabulky by si dosavadní bilanci neměli pokazit.

FK SVÉRADICE B – SOKOL HARTMANICE

Hosté v posledních dvou kolech překvapili vítězstvím ve V.Hydčicích, ale zejména doma nad béčkem Svatoboru. Domácí po debaklu v Janovicích mají v tabulce o čtyři body méně, a tak ten, který bude úspěšnější si může výrazně v boji o záchranu polepšit, Hartmanice pak mohou myslet na umístění po podzimu v lepší polovině tabulky.

TJ SUŠICE B – SRK ŽEL. RUDA

Zajímavý souboj dvou soupeřů, kteří na jaře spolu bojovali jako účastníci okresního přeboru. Domácí dělí pouze dva body od hostů, kteří jsou v tabulce předposlední.

START DEŠENICE - S. PLÁNICE
Po jedenácti odehraných kolech se na podzim stalo poprvé, kdy Dešenice dvakrát za sebou na body nedosáhly. Po prohře v Sušici neuspěly ani v minulém kole s Kolincem a v posledním podzimním zápase by se chtěli se svými diváky rozloučit vítězstvím.

IV. třída A

S. KŘENICE – TJ SPŮLE 1994
Spůle první zápas v Pocinovicích vyhráli 2:0, nicméně domácí do souboje o skupinu o 7.-12.místo proti hostům jdou s dvoubodovým náskokem.

S. DLAŽOV – SK JEŽOVY
Také Dlažov má k postupu do skupiny o 7.-12.místo blíž, ale musí se snažit hrát lépe než v Ježovech kde prohrál 4:1

IV. třída B
SOKOL KVASETICE – TJ MILČICE
Kvasetice mají jistotu, že si zahrají na jaře ve skupině o 1.-6.místě. Osud hostů, a to jen v případě bodového zisku záleží na výsledku Běšiny-Neznašovy.

 

 

IV. třída C
TJ ŽIHOBCE – SOKOL HRADEŠICE B
V zápase se hraje již o prestiž. Domácím prvenství ve skupině nikdo nevezme, stejně jako druhým Horám Matky Boží. Hradešice skončí bez ohledu na výsledek Žichovice-N. Hory na třetím místě.

SK NALŽOVSKÉ HORY – TJ ŽICHOVICE B
Na hřišti ve Velkém Boru budou domácí N. Hory usilovat o první a také poslední body získané v této skupině IV. třídy.



Neděle 27.10. - 14:30

1.A třída

FC ROKYCANY B – FK SVÉRADICE
Svéradice na hřišti lídra tabulky, který ještě doma ani jednou nezaváhal nemají příliš dobré výsledky na zisk bodů. Už také proto, že dosud venku získaly pouze jediný bod v derby v Sušici. V každém utkání mimo v Radnici dokázali svéradičtí hráči alespoň jednou skórovat, což vzhledem k nepříliš výrazné střelecké potenci domácí divizní rezervy, která většinu zápasů vyhrála pouze o jednu branku by mohlo třeba stačit i na překvapení kola.

1.B třída

SOKOL KŘIMICE – SK KLATOVY 1898 B

Na hřišti bývalého dlouholetého účastníka 1.A třídy v předměstí Plzně by se mohl hrát v neděli kvalitní fotbal. Klatovská rezerva, pokud využije možnosti posil ze soupisky A týmu může druhému týmu tabulky dobře konkurovat. Na druhé straně ovšem zatím klatovské béčko na hřištích soupeřů nepřesvědčuje a pouhé tři body dovezené ze Štěnovic po jen potvrzuje. Pokud se poohlédneme zpět do historie vzájemných zápasů deset let zpět, tak v ročníku 2008/09 klatovská rezerva jak na podzim v Křimicích, tak i doma obě utkání prohrála.

Okresní přebor

SOKOL MOCHTÍN B – SK KOVO STRÁŽOV

De jsou ty časy, kdy hosté sváděli souboje v derby v krajských soutěžích s domácím A týmem. Ale i mochtínské béčko má své kvality a žádný ze soupeřů, který nastupuje na kvalitním hřišti v Mochtíně si nemůže být jist ziskem bodů. V Mochtíně nechaly na podzim body Hradešice, Měcholupy, Chudenice nebo naposledy Malý Bor a ani se Strážovem neprodají domácí svojí kůži lacino.

SOKOL HRADEŠICE – SK MALÝ BOR

Místní derby, do kterého jdou hosté sice s velmi nelichotivou bilancí z odehraných zápasů na jaře. Domácí v posledním zápase na svém hřišti chtějí odčinit zbytečnou prohru z Chudenic a před posledním zápasem podzimu ve Strážově si zajisti dobrou výchozí pozici pro jarní část okresního přeboru.

START LUBY B – SOKOL CHUDENICE

Dva body, které dělí předposlední Chudenice od domácí rezervy předurčují, o čem v tomto duelu půjde. Domácí po překvapivém dvoubodovém importu bodů ze hřiště lídra tabulky z Měcholup se budou snažit na svém hřišti na kterém naposledy vyhráli na samém začátku měsíce září tento úspěch z Měcholup potvrdit. Hosté hráli na podzim venku šest zápasů, všechny prohráli skóre 10:26.

III. třída

SVATOBOR HRÁDEK B – SOKOL VEŘECHOV

Hosté v minulém kole udělali svým příznivcům radost vítězstvím na penalty v derby s V.Hydčice, ale v Hrádku to bude o něčem jiném. Naznačují to vzájemné zápasy z minulých ročníků, ve kterých vyhrával vždy ten ze soupeřů, který hrál v domácím prostředí.

SK BOLEŠINY B – DUKLA JANOVICE B
První vzájemný zápas obou rezerv ve III. třídě. Ty předcházející bylo jich dvanáct a deset jich skončilo výhrou Janovic a pouhé dvě vyhrála bolešinská rezerva. Nicméně známe, jak to je s těmi B týmy, které v sestavách hýří hráči nastupujících za první klubový tým. Jsou to ale hráči klubu a pokud neporušují ustanovení o soupiskách, pak není co řešit. Z tohoto pohledu je výsledek zcela otevřený.

IV. TŘÍDA A

TJ MĚCHOLUPY B - S. VRHAVEČ B
V tomto zápase půjde pouze o prestiž, O pořadí je rozhodnuto, domácí skupinu vyhráli, hosté skončí druzí a oba společně postupují do jarních bojů o 1.-6.místo.

IV. TŘÍDA B

TJ SOKOL BĚŠINY – SOKOL NEZNAŠOVY

První zápas v základní části IV. třídy v této skupině vyhráli 3:4 ale v posledních třech zápasech prohráli, přišli o vedení v tabulce a pokud vyhrají i doma mají účast ve skupině o konečné pořadí na 1.-6.místě jistou. Nejlepší střelec soutěže z týmu hostů Miroslav Vaněk ale vše muže naformovat jinak.

SOKOL ZAVLEKOV – SOKOL MYSLÍV.

Úspěšnější z obou týmů v případě vítězství není bez naděje zařazení do skupiny o konečné 7.-12.místo.

Pondělí 28.10. - 14:30

III. třída

Dohrávka odloženého utkání:

SRK ŽELEZNÁ RUDA – SVATOBOR HRÁDEK B

SOUTĚŽE MLÁDEŽE

Sobota 26.10. - 10:00

KP dorost - 10:00 st., 12:15 ml.

SOKOL HRADEŠICE – FK OKULA NÝRSKO
FC DYNAMO HORŠOVSKÝ TÝN - TJ SUŠICE

KP žáků 10:00 st., 11:45 ml.

FK NEPOMUK – TJ SUŠICE

SK KLATOVY 1898 - FC ROKYCANY (hřiště v JANOVICÍCH)

START LUBY – RAPID PLZEŇ

Okresní přebor mladších žáků

11:30CHANOVICE/SVÉRADICE – MĚČÍN/BOLEŠINY

Neděle 27.10. - 10:00

Divize dorostu U 19

10:00 TJ MALŠE ROUDNÉ – SK KLATOVY 1898

Divize dorostu U 17

12:15 TJ MALŠE ROUDNÉ – SK KLATOVY 1898

KP dorost - 10:00 st., 12:15 ml.

TJ KOŠUTKA PLZEŇ – TJ START LUBY

KS dorostu – 10:00

FC ŠVIHOV – FC MIROŠOV

KP žáků 10:00 st., 11:45 ml.

FK HORAŽĎOVICE – DYNAMO HORŠOVSKÝ TÝN

KS žáků 10:30

TJ CHOTĚŠOV – OKULA NÝRSKO (hřiště Zbůch)

Okresní přebor starších žáků

SOKOL KOLINEC – SRK ŽEL. RUDA

SVATOBOR HRÁDEK – SK BOLEŠINY/MĚČÍN

Okresní přebor mladších žáků
OKULA NÝRSKO B – SK KOVO STRÁŽOV

TATRAN DL. VES – SK NALŽ.HORY

Pondělí 28.10.

10:00 SVATOBOR HRÁDEK – SOKOL PLÁNICE

START LUBY B – FC ŠVIHOV  (utkání odloženo na neděli 10. 11. 2019 10:00)





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku