Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
4. tř.A - 9.kolo

IV. TŘÍDA  A

VÍTĚZEM SKUPINY A JE REZERVA TJ MĚCHOLUPY

O ZAŘAZENÍ TÝMŮ NA JAŘE ROZHODNE POSLEDNÍ KOLO

Rozlosování podzimní základní části IV.třídy skupiny A nahrálo pořadím zápasů posledního kola k tomu, že si o konečném umístění na třetím až šestém místě a na základě toho i o zařazení týmů do skupin o pořadí v soutěžním ročníku 2019/2020 to rozdají v přímém souboji. První dva týmy, rezervy a Vrhavče hrají spolu a bez rozdílu jak tento duel skončí je o vítězi skupiny TJ Měcholupy B, stejně jako o druhém místu Vrhavče je rozhodnuto.

Lepší výchozí postavení mají Dlažov a Křenice v tom, že hrají svá utkání doma a mají před ostatními soupeři bod k dobru. Oběma (Dlažovu s SK Ježovy a Křenicím se Spůlí postačí neprohrát a budou na jaře zařazeny do skupiny o konečné 7.- 12.místo.

Notnou dávku smůly v předposledním kole měla doma Spůle v tom, že přišla o body s Dlažovem v duelu, kterému by slušela remíza dvě minuty před koncem.


SK JEŽOVY - TJ MĚCHOLUPY B  0:9 (0:4)

STŘELCI: 8. Hybšman Zdeněk, 12. Sydorenko Vasyl, 24. Blahouš Lukáš, 27. Sydorenko Vasyl, 51. Sydorenko Vasyl, 67. Hybšman Zdeněk, 71. Kanta David (pen.), 83. Jahoda Milan, 86. Kanta Michal

Rozhodčí: laik

SK Ježovy: M. Kozel – L. Volf, V. Tomek, T. Voráček, M. Lorenc, F. Muránsky, R. Zelenka, M. More, J. Bečvář, J. Voráček, V. Tomek – J. Schejbal.

Sokol Měcholupy B: S. Kubík – M. Kanta, D. Kanta, L. Blahuš, P. Dražka, J. Tyšer, P. Novák, D. Maršálek, J. Brož, Z. Hybšman, V. Sydorenko – M. Jahoda, P. Melichar, Z. Bárta.

TJ SPŮLE 1994 - S. DLAŽOV 2:3 (1:1)

STŘELCI: 15. Lapáček Zdeněk (pen.), 58. Kieweg Jakub - 24. Černý Miroslav (pen.), 61. Jarko Josef, 88. Fictum Aleš

60 diváků. Rozhodčí: Sedlmaier Miroslav

TJ Spůle: K. Bureš – J. Raška, R. Petr, O. Trefanec, T. Kozák, L. Štefan, L. Finta, J. Pohlreich (ŽK), Z. Lapáček, J. Zavřel, L. Janda – T. Trefanec, J. Kieweg, D. Šulda, M. Jahoda, L. Rampula.

Sokol Dlažov: A. Kůra – J. Ouda, P. Ouda, B. Németh, A. Fictum (ŽK), Š. Javůrek, M. Barina, I. Kovács, R. Vintr, Jarko Josef, P. Šimsa – M. Kolář, J. Kovács, R. Mildner, T. Vondřička, M. Černý.

S. VRHAVEČ B - S. KŘENICE 2:3 (1:0)

STŘELCI: 36. Důlovec Ondřej, 78. Fišr Michal - 67. Lösch Jakub, 80. Lösch Jakub, 85. Škoda Pavel

30 diváků . Rozhodčí: Petličarovský Ivan

Sokol Vrhaveč B: P. Vítovec – D. Janoušek, V. Tomaka, J. Skřivánek (ŽK), M. Razesberger, M. Fišr (ŽK), J. Potužník, D. Janda, J. Kocum, O. Důlovec, V. Jandoš – J. Dryje, V. Hrach.

Sokol Křenice: M. Kasal – M. Paleček, L. Pflug, A. Wollner, J. Voráček, M. Frýba, F. Rejtlar, V. Rejtlar, J. Lösch (ŽK), P. Škoda, P. Schwarz, J. Průcha – J. Svoboda, M. Šimandl, J. Paleček st.

 

AKTUÁLNÍ INFORMACE





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku