Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Výběr U12 OFS Klatovy zahájil vítězně turnaj v Rakavé

OKRESNÍ VÝBĚR U12 ZVÍTĚZIL V PRVNÍM ZE SERIÁLU TURNAJŮ V KRAJI

Další ročník krajských turnajů pro výběry OFS v kategorii U12 začal za pořadatele OFS Rokycany v areálu TJ Sokol Raková. Výběr Okresního fotbalového svazu dosáhl v posledních dvou ročnících obsadil v sérii těchto turnajů v kraji první místo a velmi dobrých výsledků dosáhl následně po postupech v národních finále i v republikových finále kam se rovněž opakovaně probojoval. Proto podle očekávání se i do nově vytvořeného týmu pro ročník 2019/2020 OFS Klatovy vkládají naše velké naděje. 
O průběhu turnaje v Rakové, který se uskutečnil ve středu 18.9.2019 nás informoval trenér výběru Pavel Vacek 
„ První zápas jsme výsledkově nezvládli a padli jsme trochu nezaslouženě 0:1 s OFS Plzeň-sever. Bohužel jsme při převaze 3x během hry trefili konstrukci branky a po laciné chybě pak inkasovali, bylo jasné, že bodovat nebudeme!
Ihned po tomto duelu jsme nastoupili proti OFS Domažlice . V něm jsme si doslova otevřeli střelnici. a byla z toho vysoká výhra 9:0! 
Náš tým získal pohodu a začal předvádět koukatelný fotbal... Další ze soupeřů byl na řadě OFS Rokycany a ten skončil opět naší výhrou 5:1. Po té následoval nejvyrovnanější duel s OFS Plzeň-Jih s konečným výsledkem 2:1 v náš prospěch. Opět jsme hráli dobře, jenže minela gólmana nás přibrzdila, ale týmový duch a touha po vítězství nám dala šanci vyhrát úvodní turnaj sezóny.To jsme potvrdili v posledním zápase dne výhrou nad OFS Plzeň-město 5:2. Opět kvalitní hra a jen snad malé uspokojení nás připravilo o vyšší skóre.
Celkový dojem z turnaje zůstal v pozitivním módu a věříme, že i nadále v turnajích se budeme prát o nejvyšší mety. Jak se noví kluci z nominace prezentovali, bylo jistě milé překvapení pro všechny... Již dnes se určitě všichni těší na další lité boje s ostatními výběry! Stínem byla opět neúčast výběru OFS Tachov.“

Výsledky turnaje :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tabulka po 1.turnaji

 

 

 

 


  

 Výběr OFS Klatovy reprezentovali:

Tomáš Blažek, Andrej Kmec, Marek Hubáček - TJ Sušice

Michael Šlechta - SK Klatovy 1898

Gabriel Göndör, Dominik Kamenský, Jan a Jakub Šiškové, Tomáš Valenta - FK Okula Nýrsko

Petr Drázda, Matyáš Holeček, Jakub Sládek - FK Horažďovice

Lukáš Mayer - SK Kovo Strážov

Kryštof Boublík, Tomáš Skala - Start VD Luby

Branky za OFS Klatovy: Gabriel Göndör 8; Jakub Šiška 4; Marek Hubáček 4; Andrej Kmec 2; Michael Šlechta 2; Jakub Sládek 1.

„Závěrem děkuji svým spolupracovníkům u tohoto výběru U12 Pavlu Hubáčkovi ( 2.trenér ) a Václavu Zahradníkovi ( vedoucí týmu ) a s jistotou dodávám, že i my se těšíme na další klání, které pořádá v17.října OFS Plzeň-Jih.“ dodal trenér Pavel Vacek k prvnímu turnaji . Z výsledků i umístění měl radost předseda OFS Jan Červený, ale určitě také trenéři v klubech které nominované hráče dlouhodobě připravují i na jejich adresu patří naše poděkování.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku