Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Ze schůze řídící STK OFS Klatovy z 10.9.2019

OPIS ZÁPISU ZE SCHŮZE Z 10.9.2019 SPORTOVNĚ TECHNICKÉ KOMISE OFS KLATOVY

Na webové stránce OFS Klatovy je zveřejněn zápis ze schůze STK (řídící komise okresních fotbalových soutěží). Zde je neoficiální opis zápisu.

1.) STK schvaluje

a) výsledky utkání 3. kola Okresního přeboru mužů, III. třídy mužů a IV. třídy mužů, skupin „A“, „B“ a „C“.

b) výsledky utkání 1. kola Okresního přeboru starších žáků

c) výsledky utkání 1. kola Okresního přeboru mladších žáků s výjimkou utkání Start Luby „B“ – Sokol Měčín/SK Bolešiny (hráno 09.09.2019) a Svatobor Hrádek – SK Nalžovské Hory (hráno 10.09.2019)

2.) STK bere na vědomí

a) zápis o utkání 3. kola III. třídy mužů FK Dukla Janovice - Sokol Hartmanice

b) zápis o utkání 3. kola IV. třídy mužů skupiny „A“ Sokol Křenice – TJ Měcholupy „B“

c) zápis o utkání 3. kola IV. třídy mužů skupiny „B“ Sokol Kvasetice – Sokol Zavlekov, Sokol Myslív – Sokol Běšiny a TJ Milčice – Sokol Neznašovy

d) zápis o utkání 1. kola Okresního přeboru starších žáků SK Bolešiny – FJ SRK Železná Ruda

3.) STK upozorňuje:

STK opakovaně a důrazně upozorňuje účastníky okresních přeborů starších i mladších žáků na důsledné dodržování §4 Soutěžního řádu mládeže – Působení hráčů ve věkových kategoriích.

I přes to, že tato skutečnost byla zveřejňována v předchozích Zprávách z komise STK, tak v uplynulých prvních kolech bylo zaznamenáno několik případů porušení této normy (FJ SRK Železná Ruda v OPSŽ a Tatran Dlouhá Ves v OPMŽ)

Pro upřesnění to znamená:

a) že v Okresním přeboru starších žáků mohou startovat hráči této věkové kategorie a kategorie bezprostředně nižší (mladší žáci). Z této definice je tedy zřejmé, že v této soutěži mohou startovat ročníky narození 2005 – 2008.

b) že v Okresním přeboru mladších žáků mohou startovat hráči této věkové kategorie a kategorie bezprostředně nižší (starší přípravka). A z této definice je zřejmé, že v této soutěži mohou startovat ročníky narození 2007 – 2010.

Start jiných ročníků bude posuzován jako neoprávněný start se všemi důsledky.

4.) Žádosti o změnu zadané v IS:

a) Utkání V. kola IV. třídy mužů, skupiny „C“, utkání 2019322A3C0502 TJ Žichovice „B“ – SK Nalžovské Hory bude sehráno v neděli 22.09.2019 od 15:00 hodin na hřišti v Žichovicích – vzájemná dohoda.

Změna bez poplatku.

5.) Pokuty:

a) STK podle §33 PŘ, odst. 1, ukládá SK Velhartice pokutu ve výši 200,- Kč za kumulaci funkcí (VD x trenér) v utkání III. kola III. třídy mužů - RMS článek 22.4.20

b) STK podle §33 PŘ, odst. 1, ukládá Sokol Neznašovy pokutu ve výši 200,- Kč za kumulaci funkcí (AR2 x hráč) v utkání III. kola IV. třídy skupiny „B“ - RMS článek 22.4.20

c) STK podle §33 PŘ, odst. 1, ukládá FC Švihov pokutu ve výši 250,- Kč za nepodepsání zápisu o mistrovském utkání 1. kola Okresního přeboru mladších žáků - RMS článek 18.2.7





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku