Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Mladíci z Pošumaví vedou tabulku okresních výběrů Plzeňského kraje


VÝBĚR Z POŠUMAVÍ SE KONKURENCI OKRESNÍCH VÝBĚRŮ V KRAJI PROSADIL A PŘEZIMUJE NA PRVNÍM MÍSTĚ

Ve 3. pokračování turnajů výběrů U12 plzeňského kraje nás koloběh turnajů zavedl do haly Lokomotivy v Plzni , tentokrát se hrálo systémem 4+1 a s využitím mantinelů. Pro hráče to znamenalo rychle se přeorientovat z trávy na palubovku , zvyknout si na jiný míč , zkrátka záludnosti v hale... Cíl ale výběr OFS Klatovy zůstal stejný – co nejvíc výher , bavit diváky, a hlavně sami sebe!!!

Jak potvrdil s uspokojením trenér výběru Pavel Vacek , tak to se podařilo , i když tentokráte to neskončilo umístěním na první příčce tabulky tohoto turnaje, nicméně nejdůležitější bylo to, že se po součtu výsledků ze všech dosud odehraných třech turnajů se výběr z Pošumaví v celkovém součtu se vyšplhal na první místo a přes zimní přestávku přezimují svěřenci trenérů Pavla Vacka a Pavla Hubáčka na příčce nejvyšší!

Pavla Vacka jsme požádali , aby nás provedl průběhem celého halového turnaje:

„ Turnaj jsme začali výhrou 5:2 nad Domažlicemi a 6:1 s Rokycanami . Tudíž i nálada v týmu byla dobrá . Pak nám vyšel i úvod s Plzní Jihem , ale soupeř otočil na 1:3. Tady ukázal náš tým dobrou morálku , dokázal vyrovnat na 3:3 a v závěru měl i více šancí na vítězství . Škoda , ale jelo se dál... Čekal nás totiž dosud vedoucí Tachov , který jsme i na potřetí porazili , tentokrát vysoko 5:0 !

Jak to na celodenních turnajích bývá , přišlo zaváhání s Plzní městem – prohra 2:3 byla trochu zbytečná , ale tentokrát nám oproti soupeři něco chybělo . Zaostali jsme v pohybu , důrazu a snad i srdce bojovníků tentokrát nebylo na místě . Pozdě jsme bycha honili a podlehli tentokrát nejlepšímu týmu turnaje...

Poslední zápas dne s Plzní severem jsme opět nezačali nejlépe , ale třemi góly jsme zápas otočili a výhra 3:1 nám jistila 2. místo na halovém turnaji . Co nám udělalo ještě větší radost , byl součet výsledků po 3. turnaji kde jsme poskočili na vytoužené 1. místo . Teď jen ho potvrdit ve zbývajících dvou jarních turnajích !!!“

Trenér Pavel Vacek nejvíce kvitoval to, že jeho svěřenci prosadili v průběhu turnaje kolektivním pojetím hry, což ostatně nejlépe dokazuje i počet úspěšných střelců týmu - o góly se podělili čtyřgólový Václav Bauer , Martin Moláček a Karel Šmrha , třígólový Denis Gashi , Denis Lajpold a Václav Šiška , dva góly přidal Marek Hubáček a jednou se trefil Benjamin Vacek. „Pochvalu zaslouží i jediní , kteří sice neskórovali , ale odvedli spoustu poctivé práce v poli - Robert Lobovský a Lukáš Steininger“ uzavřel hodnocení výběru U12 OFS Klatovy Pavel Vacek, který v závěru poděkoval hráčům za výbornou reprezentaci okresu za výrazné pomoci vedoucího výběru Václava Zahradníka a asistenta trenéra Pavla Hubáčka.

Výběr U12 OFS Klatovy reprezentovaly :

brankáři : Ondřej Dulka ( SK Klatovy 1898 ) ; Jindřich Pitra ( TJ Start Luby ).

V poli pak hráli Denis Gashi , Denis Denis Lajpold , Robert Lobovský , Martin Moláček ( SK Klatovy 1898 ) ;Václav Bauer , Marek Hubáček , Lukáš Steininger ( TJ Sušice ) ;Václav Šiška , Benjamin Vacek ( FK Okula Nýrsko ) a Karel Šmrha ( FK Horažďovice ) .

Tabulka 3. turnaje v hale Loko Plzeň

1.

Plzeň město

19:8

18

2.

Klatovy

24:10

13

3.

Plzeň sever

14:14

8

4.

Rokycany

15:16

8

5.

Tachov

11:19

5

6.

Domažlice

11:20

3

7.

Plzeň jih

10:17

3

Tabulka po odehrání třechturnajů - podzim 2018

1.

Klatovy

21:17

36

2.

Tachov

30:27

29

3.

Plzeň město

28:32

27

4.

Rokycany

29:32

25

5.

Plzeň sever

27:26

24

6.

Plzeň jih

28:32

22

7.

Domažlice

20:41

13





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku