Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Krajské finále mladších přípravek - OFS Klatovy obsadil druhé místo

 

 


 

 

JSME DRUZÍ A KDO BYL UŽ V KRAJI LEPŠÍ-

NO PŘECE JEN PLZEŇ!

 Velmi úspěšnou pro Pošumaví sezónu a soutěžní ročník 2017/2018 zakončil krásným druhým místem v krajském finále mladších přípravek výběr OFS Klatovy této věkové kategorie. Pověrčivý pátek nebylo třináctého, ale patnáctého června na nově rekonstruovaném fotbalovém stadionu v Domažlicích v konkurenci ostatních okresních výběrů z kraje byl na turnaji lepší jen a jen vysoce favorizovaný tým z krajského města, a to je jen potvrzení, že máme talentovaný i ten nejmladší fotbalový potěr.

Co je nicméně velmi důležité, máme nadále velice obětavé trenéry, rodiče i zázemí v podobě organizovaných turnajů v působnosti OFS Klatovy. Konec konců i počet přihlášených týmů do dalšího ročníku v podobě 31 družstev (17 starších, 14 mladších) dává záruku, že tomu bude i dalším období podobně. Školní ročník sice ještě nekončí, ten fotbalový již ano a již nyní mají všichni trenéři, kluby a hráči velkou jedničku!!! Třešničku na dortu v podobě zisku druhého místa v kraji přidal den před tím třetím místem okresní výběr starších přípravek, a ještě vylepšil o den později výběr mladších ziskem stříbrných medailí. Když k tomu přidáme prvenství v kraji výběru OFS v kategorii U l2, pak není možno uvést nic jiné, že to byl pro celé Pošumaví super mládežnický fotbalový ročník 2017/2018!

Nyní se vraťme ještě několika slovy trenéra Josefa Jurašiho z Nýrska k zhodnocení pátečního turnaje v Domažlicích. „Po čtyřech obdržených brankách v prvním zápase a stavu 0:4 pro kluky začal turnaj a probudili se. Bohužel v prvním zápase už vyrovnat nestihli, ale v dalších dvou už dominovali.

 

Poslední zápas s OFS Domažlice byl vyvrcholením turnaje, kdy oba týmy hráli nahoru dolů se spoustou šancí a maximálním nasazení. Pod tento úspěch nejen výkony samotných hráčů , ale také podpisy všech trenérů z klubů z kterých na turnaji nominovaní hráči byli za poctivou celoroční práci“.

Jim stejně jako trenérské dvojici Josef Juraši (Nýrsko)– Tomáš Strnad (Klatovy) která je v závěrečném turnaji v Domažlicích koučovala a dovedla k zisku vynikajícího druhého místa patří velké poděkování. Bylo to pro celý fotbal v Pošumaví i samotný Okresní fotbalový svaz to nejlepší zakončení úspěšné reprezentační sezóny tohoto svazu v ročníku 2017/2018, který o tomto víkendu končí.

V Domažlicích výběr OFS Klatovy tvořili hráči z těchto klubů:

FK Dukla Janovice : Šiška Jakub, Šiška Jan

FK Horažďovice : Korbel Ondřej

SK Klatovy 1898 : Sziga Dominik, Hošek Marek, Borský Matyáš

Start Luby: Kalaš Jan

FK Okula Nýrsko : Dvořák Dominik, Valenta Tomáš, Toman Lukáš, Michálek Jakub

Svatobor Hrádek: Melka Marek

Chlapci i trenéři děkujeme !!!!!!!!






Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku