Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Starší přípravka OFS přivezla k krajského finále třetí místo

Z KRAJSKÉHO FINÁLE PŘIVEDL VÝBĚR OFS KLATOVY V KATEGORII STARŠÍCH PŘÍPRAVEK BRONZOVÉ MEDAILE!

Ve čtvrtek 14.6.2018 se v Domažlicích uskutečnilo krajské finále okresních výběrů Plzeňského kraje. Turnaj pořádaný Krajským fotbalovým svazem přinesl cenný úspěch výběru OFS Klatovy, který pod vedením trenérů Josefa Jurašiho (Okula Nýrsko) a Tomáše Jandy (SK Klatovy 1898) prokázal svoji kvalitu a ve vyrovnaném souboji těch nejlepších nakonec dosáhl na třetí místo.

Trenér Juraši zhodnotil vystoupení svých svěřenců těmito slovy : " Všichni nominovaní hráči potvrdili oprávněnost nominace, individuálně i týmově se proti soupeřům prosazovali, vytvářeli si spousty brankových příležitostí a jen nepřesné zakončení nás stali lepší umístění. V obou prohraných zápasech kluci vedli 1:0 resp.2:0, v zápase s Domažlickým výběrem byl pro kluky obrovskou překážkou jejich vynikající gólman . V zápase s OFS Tachov jsme inkasovali z brejkových situaci a bohužel jedinou slabší chvilku si vybral náš výborný brankář, kdy jsme inkasovali rozhodující branku slabou skákavou střelou z dálky a ta k naší smůle zapadla k tyči. Jinak kluky musím jen chválit a hlavně jejich klubové trenéry."


Výběr U 11 OFS Klatovy reprezentovali hráči z těchto klubů : SK Klatovy 1898 - Lajpold Denis,Gashi Denis,Moláček Martin; TJ Sušice - Bauer Václav,Kmec Andrej,Hubáček Marek; Start Luby - Pitra Jindřich,Novosad Matěj,Javorský Jonáš, Okula Nýrsko - Göndör Gabriel,Kamenský Dominik,Voráček Jan; SK Kovo Strážov - Mayer Lukáš,Truhlář Pavel  a FK Horažďovice - Pančenko Tomáš.







Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku